Kuvaus

Kuvan kello kaupan. Katso kuvat.

 

Ylivoimaisesti paras kello, mitä olen käyttänyt. Omistan nyt 2kpl, joten toinen joutaa kiertoon.

Nykyäänhän näitä ei tahdo enää liikkua edes käytettynä. 

 

Scrollina toimiva bezel, kosketusnäyttö, kaksi fyysistä nappia. Kellon hallinta monipuolista, helppoa ja sujuu hyvin myös hanskat kädessä. Kellon kanssa voi hyvin uida sekä kestäny testeissä koviakin pakkasia hiihtolenkeillä ym. Garminin Pro sykevyön ja tämän rannemittauksen ero ollut omassa käytössäni vain +-2 lyöntiä, eli nappaa ranteesta yhtä tarkkaan sykkeen kuin tuo +100e hintainen vyö. Uuden firmware-päivityksen myötä GPS saa isoimmalla tarkkuusasetuksella toimimaan äärimmäisen tarkasti. 

Urheilutoimintojen lisäksi toimii erinomaisesti myös älykellona esim. musiikin, puheluiden ja watsappin kontrollointiin, sekä tuomaan arkeen luksusta, kun ranteesta näkee mitä puhelimella on asiaa. 

 

Ulkoisesti siisti laite. Akun kestossa en havainnut ongelmaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Samsung valmistamien kellojen akunkesto on aivan eri luokkaa kuin puhtaiden urheilukellojen, mitä esim. Polar valmistaa. Olen ladannut kellon aina iltaisin ja päivän on hyvin kestänyt omassa käytössäni. Saattaa kestää paljon pidempäänkin riippuen käyttötarkoituksesta. Itselläni on aina ollut sykkeen seuraus 247 päällä, samoin GPS asetukset täpissä enkä käytä mitään virransäästöominaisuuksia. 

 

Mukaan tulee alkuperäinen pakkaus, pari lippulappua ja kasa pahvia, yksi kellohihna, laturi + USB kaapeli ja tietenkin itse kello. Kelloon on myös jälkiasennettu hopeinen tachymeter bezel. Näkyy hyvin kuvassa #3

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 15 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

125 € Sulkeutuu 69 vrk 15 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.3. klo 17:32

minkä ikäinen kello?

12.3. klo 18:24

Noin 3v ollut käytössä. Tarkkaa valmistuspäivää en missään nähnyt. Kuittia ei ole.