Tuote on myyty käyttäjälle Juxil hintaan 200 €

Kuvaus

Myydään otsikon älykello. Väri: musta. Avaamattomassa paketissa ja 2v takuulla. Kellotaulun halkaisija: 44mm. LTE versio.

- 1.4" Super AMOLED näyttö
- eSIM LTE -versio
- Vaihdettavat rannekkeet ja kellotaulut
- Stressitason ja unenlaadun seuranta
- Sykkeen seuranta, sisäänrakennettu GPS, Sydänfilmi
- Kuuntele musiikkia ja vastaanota saapuvia puheluita
- IP68 ja ATM5 - veden ja pölynkestävyys luokitukset
- Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Kuvaus

Samsung Galaxy Watch Active2 Aluminum on monikäyttöinen urheilukello. Se sisältää automaattisen harjoittelun tunnistuksen, sykkeenmittauksen sekä unenlaadun seurannan. Lisäksi siinä on runsaasti toimintoja ja saatavilla olevia sovelluksia joiden avulla voit säilyttää yhteyden läheisiisi.

Muokattava kellon ulkoasu

Ranneketta vaihtamalla saat helposti muokattua, kellon ulkoasua sopimaan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Voit myös vaihtaa kellotaulua rannekkeeseen ja päivän tunnelmaan sopivaksi.

Usean urheilulajin automaattinen seuranta

Galaxy Watch Active2 Aluminum on äärimmäisen helppo käyttää, sillä sinun tulee vain pitää sitä, jonka jälkeen se seuraa harjoituksiasi automaattisesti. Seurattavia lajeja ovat mm. kävely, juoksu, pyöräily, uinti, soutu, elliptinen harjoittelu. Lisäksi se sisältää manuaalisen harjoitustilan.

Stressitason seuranta

Henkinen hyvinvointi on avain tasapainoiseen ja onnelliseen elämään. Stressitason seurantatoiminnon avulla pysyt kartalla henkisestä hyvinvoinnistasi. Opastetut hengitysharjoitukset auttavat sinua rauhoittumaan jolloin saat päivistäsi enemmän irti ja parannat unesi laatua.

Kehittynyt sykkeenseuranta

Kello sisältää jopa kahdeksan sykettä mittaavaa valodiodia. Saat tarkat tiedot sykkeestäsi ja varoituksen jos sykkeesi on epätavallisen korkealla tai matalalla.

Voit jättää puhelimesi kotiin

Aktivoi operaattorisi kanssa kellon sisäänrakennettuun sähköiseen SIM-korttiin eli eSIM:iin 4G-yhteys, jotta voit kuunnella musiikkia ja vastaanottaa puheluita. Voit myös ladata musiikkia laitteelle offline-kuuntelua varten, alueille joilla on heikko mobiiliyhteys.

Sydänfilmi (EKG)

Galaxy Watch Active2 Aluminum -älykellon avulla voit seurata sydämesi toimintaa. Saat tiedon liian matalasta tai korkeasta sykkeestä sekä rytmihäiriöistä.

Muita ominaisuuksia:

- Langaton lataus
- IP68- ja ATM5-veden ja pölynkestävyysluokitukset
- Yhteensopivuus: Android 5.0:sta lähtien ja iOS 9.0:sta lähtien


Nouto/postitus. Rahat tilille ja paketti postiin. Postikulut sisältyvät hintaan. Maksutavat: käteinen/tilisiirto/MobilePay/siirto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

200 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.7.2020 11:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.7. klo 21:49

Täsmälleen sama malli myytiin avaamattomassa pakkauksessa tänään tällä samalla sivustolla 200 eurolla. Myytkö sillä hinnalla?

muokattu 3.7. klo 10:09

Hei! Ok, sopii. Laitatko tuotteeseen hintaehdotuksen niin voin hyväksyä sen.