Kuvaus

Wikipedian mukaan San Marinon tasavalta on Euroopan 3. pienin valtio ja maailman vanhin tasavalta, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta 301. Monte Titano liittyy kiinteästi maan historiaan, sillä Donna Felicita lahjoitti vuoren Saint Marinukselle kiitokseksi lapsensa parantamisesta juurikin vuonna 301.

San Marinon 0 eurosetelit ovat tavoiteltuja, kuten monen muunkin pikkuvaltion ja siksi jossain määrin vaikeita hankkia. Tässä olisi nyt tarjolla San Marinon kolme ensimmäistä seteliä. Ensin ilmestyneessä setelissä on teksti: La Piu Piccola e Antica Republica del Mondo ja kahdessa jälkimmäisessä: La Piu Piccola e Antica Repubblica del Mondo. Painovirheestä ei ole kyse vaan tuo Repubblica on vain vanhempi ilmaisu.

SEEW 2017-6 *               Ensimmäinen seteli on vuodelta 2017 ja siinä kuvataan Monte Titanon vuori, jonka huipulla oleva kuuluisa Guaitan linna.

SEAZ 2019-1 *                Toinen seteli on vuodelta 2019 ja siinä kuvataan katumaisemaa San Marinon pääkaupungissa.

SEAZ 2019-2                   Kolmas seteli on sekin vuodelta 2019 ja siinä kuvataan samainen Monte Titanon vuori ja sen huipulla oleva Guaitan linna. Lisäyksenä ensimmäiseen seteliin tähän on etualalle sijoitettu pyhimys Marinus (Saint Marinus).

*:llä merkitty / merkityt ovat http://www.euro-souvenirscheine.de  -nettisivuston mukaan loppuunmyyty (katso souvenir banknotes, jossa luettelot maittain tai alasivu /lists.php).

Hans-Ludvig Grabowskin laatiman luettelon (2020) mukainen arviohinta tälle sarjalle on samassa järjetyksessä kuin yllä mainiten 12 euroa, 10 euroa ja 6 euroa eli yhtensä 28 euroa.

Kaupan olevat setelit ovat pakkasileitä ja virheettömiä. En oikein tiedä voiko näistä käyttää nimitystä UNC, koska eihän näitä voida käyttää maksamiseen eivätkä ne siis kierrä, paitsi keräilijältä toiselle, tietenkin. Mahdollisen tekstin ja kuvan välisen ristiriidan ratkaisee tietenkin kuva. Ostamiesi setelien sarjanumerot saattavat poiketa ja todennäköisesti poikkeavatkin kuvissa olevista.

Postitus kirjeen hinnalla Suomeen 1,75 euroa. Postitan setelit suljinpussissa ja niitä suojaavassa pahviboxissa, jonka paksuus on selvästi alle 3 cm enkä laskuta pakkauksesta, joten maksettavaksi kuljetuksesta jää vain tuo 1,75 euroa ja lähetys jaetaan ostajalle suoraan kirjeenä kotiin.

Myyn ulkomaille vain kun asiasta on erikseen ja nimenomaisesti sovittu. I only sell abroad when it has been separately and explicitly agreed.

Yleensä minulla on myynnissä useitakin kohteita, joten tutustumalla niihin ja mahdollisesti löytämällä sieltä lisää Sinua kiinnostavaa ostettavaa yhdistelen ostoksesi yhteen toimitukseen.

0 euro nollaeuro nolla euro San Marino

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 4 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.