Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Katja Kallio: KUUTAMOLLA. 2002 Otava, Seven (lisäpainos). 272-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kuutamolla (2000) -romaanin alaotsake on Levoton tarina rakastamisesta. Mitä tapahtuu, kun 36 henkevän ajatuksen varasto on käytetty ja harhaluulo oman rakastetun loputtomasta älykkyydestä hälvenee? Romanttinen komedia suhteista, elokuvista ja onnen illuusiosta. Romaanin pohjalta on tehty samanniminen elokuva (2002; ohj. Aku Louhimies).

"Notkea, nopea ja valloittava." - TV-maailma

"Silkka nautinto, jonka ei soisi loppuvan" - Kouvolan Sanomat

Katja Kallio (s. 1968 Turku) on opiskellut Turun yliopistossa italian ja espanjan kieltä ja kirjallisuutta sekä yleistä kirjallisuutta. Kallio on työskennellyt muun muassa Likessä kustannustoimittajana ja tiedottajana. Hän on myös kääntänyt kaunokirjallisuutta englannista ja espanjasta. Kallio on vapaa kirjailija ja toimittaja ja asuu perheineen Helsingissä. Kallion esikoisromaani Kuutamolla (2000) oli bestseller, josta on otettu useita painoksia. Sen pohjalta tehtiin elokuva Kuutamolla (2002). Myös Kallion toisesta romaanista Sooloilua (2002), joka on romanttinen komedia naisesta joka rakastuu kapellimestariin, on tehty elokuva (2007). Romaani Karilla (2008) kertoo neljästä isättömänä kasvaneesta sisaruksesta. Romaanien lisäksi Kallio on julkaissut teokset Tyypit (2004) ja Elokuvamuisti (2007) sekä yhdessä Maggie Lindholmin kanssa lastenkirjan Bibi muuttaa Suomeen (2005). Elokuvamuistissa (2007) hän kirjoittaa elämänsä elokuvista Allenista Almodóvariin ja Sound of Musicista Sopranosiin. Samalla hän tallentaa vastaansanomattoman vinoja totuuksia elämästä ja ihmissuhteista myös valkokankaan ulkopuolella.

 

2. SANANJALAT 1998. WSOY. 140-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kannen alanurkan pientä taittumaa lukuun ottamatta täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kustantajan mukaan »Sananjalat on uusi kirjasarja, joka esittelee mitä kirjallisuudessa tuleman pitää. Joka vuosi ilmestyvä kirja näyttää missä mennään ja mihin ollaan menossa; se esittelee kirjailijoita, joista kuulette vielä, ja kirjoja, joista luette vielä. Kirja sisältää runoja, novelleja ja katkelmia uusista ja tulevista teoksista, ennakkomaistiaisia joista jää hyvä jälkimaku.» Sananjalat 1998 sisältää katkelmat seuraavista yhdeksästä teoksesta: Jari Tervo: Pohjois-Suomen Ekonomikillan Puhaltaja, Leena Krohn: Lukija, Hannu Raittila: Kolmen kyynärän jumalat, Lauri Otonkoski: Ahava, Sari Mikkonen: Tapaus Elämysfarmilla, Juha Seppälä: Hovimarsalkka, Johanna Venho: Postia Saturnukseen, Matti Mäkelä: Elokuu ja Ilkka Remes: Karjalan lunnaat. Katkelmien keskipituus on 13 sivua, pisimpien vajaat parikymmentä ja lyhimpien kolmesta viiteen sivua. Kustakin kirjailijasta on lisäksi parin sivun mittainen esittely ja luettelo heidän aikaisemmista teoksistaan.

 

3. SANANJALAT 2000. WSOY. 140-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kustantajan mukaan »Sananjalat on uusi kirjasarja, joka esittelee mitä kirjallisuudessa tuleman pitää. Joka vuosi ilmestyvä kirja näyttää missä mennään ja mihin ollaan menossa; se esittelee kirjailijoita, joista kuulette vielä, ja kirjoja, joista luette vielä. Kirja sisältää runoja, novelleja ja katkelmia uusista ja tulevista teoksista, ennakkomaistiaisia joista jää hyvä jälkimaku.» Sananjalat 2000 sisältää katkelmat seuraavista yhdeksästä teoksesta: Mari Mörö: Pulukeikka, Matti Mäkelä: Tursake, Sari Mikkonen: Ihmisen poikaset, Jari Tervo: Kallellaan, Helmi Kellokumpu: Lainasilla, Juha Seppälä: Mitä näen kuvassa, Tiina Pystynen: Häpeähäkki ja Tuula-Liina Varis: Tavallinen tapaus. Kirjan lopussa (viimeiset 10 sivua) luettelo WSOY:n vuoden 2000 uutuuskirjoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 1 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 40 vrk 1 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.