Kuvaus

Hienokuntoinen ( K4 ) sidos , kuvakansi , 409 +, [1] sivua , kuvitettu , karttoja

omistaja on laittanut nimensä esinimiölehdelle ja lisännyt yhden nimen  lyijykynällä lähdeluetteloon

Nimeke:Totuutena valhe : antisemitismi eilen ja tänään

Tekijä Sartola on arvostettu Israel-tutkija ja -kirjailija

Erikoisuutena on, että tässä kirjassa on koosteena " Siionin viisaitten pöytäkirjat " ; idealogisten väärennösten klassikko , alla fennica ote siitä:

Tästä kirjasta :

" ---  Siionin Viisaitten Pöytäkirjat levisi kuin kulovalkea ympäri maailman. Se käännettiin monille kielille ja siitä julkaistiin lyhennelmiä ja sitä lainattiin maailman lehdistössä. The British Museumin kirjastossa on 28 erilaista Siionin Viisaitten Pöytäkirjojen versiota kaikilta maailman kulmilta yksinomaan vuodelta 1930. On luonnollista, että nopeaa vauhtia orastavalle natsismille ja fasismille Siionin Viisaitten Pöytäkirjoista tuli paras mahdollinen lyömäase juutalaisia ja vapaamuurareita vastaan. Hitler, Mussolini ja Franco eivät parempaa asetta ehkä olisi voineet löytääkään. --- 

---  Tämä Suomessakin jo 1910-luvulla väärennökseksi tiedetty kirjoituskokoelma oli julkaistu omakustanteena Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1920 nimellä Salaisuus paljastuu. Kirjan tekijäksi oli merkitty S. Nilus, suomentajaa ei mainita kummassakaan suomenkielisessä painoksessa. Siniristin julkaisemassa versiossa oli Siniristin hallituksen puheenjohtajan Erkki Räikkösen alkulause, missä hän ei asettanut pöytäkirjojen tekstejä mitenkään kyseenalaisiksi kuten vuonna 1920 ilmestyneen painoksen suomentaja oli tehnyt. Räikkönen yhtyi tekijän väitteeseen, että juutalaisten salaisissa pöytäkirjoissa esitetyt sionismin periaatteet on keksitty jo Salomon aikana ja että ”juutalaisten salaseurojen (mm. vapaamuurareiden) salaisuus on kautta vuosisatojen ja -tuhansien valmistellut niitä suunnitelmia, joilla koko maailma aikanaan alistetaan juutalaisen itsevaltiaan hallittavaksi”. ---   "

 

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 7 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 39 vrk 7 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.