Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Metsästys Trophee on kaatomuisto, kaadetusta eläimestä on otettu talteen esim. sarvet. Usein kaataja ripustaa ne esille komeasti seinälle.

 Puinen alusta on 19 cm pitkä, leveys 12cm.   Sarvi on 23 cm pitkät.  Paino 448  g.  Tässä on toinen sarvi selvästi pidempi, luonto on tälläinen myös ihmisten kesken, toiset ovat pitkiä ja toiset taas eivät, jollakin on jokupaikka hieman erilaisempi, kuin toisilla jne.. 

DE05AP104          Sarvet Trophee kaatomuisto.  puualusta . Toisinaan käytetään Suomessa hieman sekoittavia nimiä peura eläimien alalajeista, Amerikasta tuotu valkohäntäpeura Suomen luontoon on peura, vaikka se oikeastaan olisi kauris jne... metsästäjien  nimitykset perustuvat metsästyslaissa käytettyihin eläimien nimityksiin jne.. Jokatapauksessa tämän kaadetun eläimen nimi on Suomessa Metsäkauris.   Olin itse virheellisesti kirjoittanut "peura " ja sarviasioista  paremmin perillä olevat ystävällisesti minua opastivat käännösvirheessä, kiitos heille !  Kohde on Hampurissa

Tämä sarvipää oli nuori ja kovin eloisa liikkumaan, hyppeli siellä sun täällä.

Kaatomuisto ideaa käyttävät myös nykyajan nuoret, he ottavat "kaadostaan" muistoja , usein pikku esineitä ko. partnerilta tai partnerittarelta. Joskus on "kaatomuisto"  joku hauska intiimi kuva kännykässä tai muu pikkuesine,  tai he laittavat seinälle sarvia symbolisoimaan omia muistojaan. Nämä tälläiset  kaatomuisto sarvet ovat sex muistoja ja niillä ei ole mitään tekemistä oikean metsästys aiheen kanssa.  Joillakin nuorilla miehillä saattaa olla jopa komea rivi sarvia seinällä, mutta myös joillakin nuorilla naisilla, heillä se taas symbolisoi komeasti  "kaadettuja pukkeja". Naisia innostaa heidän oma "metsästys vietti" , sillä oman kauneuden ja naisellisen viehätysvoiman avulla saavat he mies uroksen "väännettyä ja painettua maahan " oman tahtonsa alle. 

Taiteilijat taas usein maalaavat sarvia eri värisiksi koristeiksi. Olen nähnyt hopean ja kullanvärisiksi maalattuja sarvia. Pelkästään tämän sarven raaka-aineen arvo on huomattava. Älä vertaa näitä johonkin koti-eläin poro sarviin, myös hirvensarviin vertailu on ontuvaa. Poro on lähinnä kesy koti-eläin, samoin lehmä. Niiden sarvia ei sovi ripustaa urotekomaisesti seinälle. Exsoottisen Africa eläimen sarvet voivat maksaa jo tuhansia euroja. Pelkästään villieläimen kaatolupa maksaa Afrikassa usein 1000-5000 Euroa. 

Yhdistelen huutoja, samassa paketissa myös muuta?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.12.2022 23:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.