Kuvaus

Joskus 1960 luvulla tuli USA:sta savuke tupakka merkki Lucky Strike Saksaan. Uutuutta piti mainostaa ja keksiä kaiken maailman kikkoja, joilla jallittaa kuluttajaa ja saada joku uusi tupakoitsija ostamaan tätä merkkiä.. ...

Jonkun uuden piti aloittaa tupakanpoltto, kun hän sai pienen metalli rasian, jonka pahvikannessa ( suojahylsyssä) oli uros ja naaras symboolit, joillekin on päivänselvää , kumpi symbooli on naaras ja kumpi on uros...toisille taas ei.  Vinkki: symbooleita pitää katsoa siten, että toisen symboolin nuoli osoittaa 45 asteen kulmassa ylöspäin. 

Jos tunnistit symboolit oikein, sai aloittaa tupakan polttamisen? 

Metalli rasian sisällä on kortteja, joissa on Euroopan toiseksi yleisimmällä kielellä, eli saksankielellä naisen ajatuksia ja kortin takana on se, kuinka se sama asia pitäisi ilmaista miehelle. 

A21JL911 Rasia ja koko 9,5x6cm metallia savuke tupakka mainos 

Euroopan yleisin puhuttu äidinkieli on ylivoimaisesti venäjänkieli. Saksankieli kakkosena ja kolmantena tulee englanti. Maailman turuilla taas yleisin "turistikieli " on englanti ja espanja. Ranskankieli on tärkeä EU:n hallinnossa, mutta maailmalla sen painotus jää kirkkaasti alle espanjan ja portugalin kielien.... Espanjan kieli on tärkeä. Maailmalla puhutaan tietysti paljon kiinaa ja intian kieliä. Kiina ei omista kymmeniä uutistoimituksia, joten sen käsitys monesta asiasta jää anglo.saksien pompottavan propagandan alle....

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 18 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,80 € Sulkeutuu 55 vrk 18 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.