Kuvaus

Scary Movie 1-5 -- yhteensä viisi DVD.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...

Scary movie [2000]
Scary movie 2 [2001]
Scary movie 3 [2003] (kansipaperi ruotsia)
Scary movie 4 [2006]
Scary movie V [2013]

Scary Movie on Keenen Ivory Wayansin ohjaama komediaelokuva vuodelta 2000. Se on kauhuelokuvia parodioivan Scary Movie -sarjan ensimmäinen osa. Elokuvan juoni perustuu pääasiassa elokuviin Scream ja Tiedän, mitä teit viime kesänä, mutta siinä viitataan ja parodioidaan myös monia muita elokuvia.
Elokuvan huumori on pääosin ronskia, ja alapäähuumorin puolelle menevää.

Scary Movie 2 on Keenen Ivory Wayansin ohjaama komediaelokuva vuodelta 2001. Elokuvassa tehdään pilaa ainakin seuraavista elokuvista: Manaaja, The Haunting – paholaistalo, Poltergeist, Hannibal, Charlien enkelit ja Hollow Man – mies ilman varjoa. Pilaa tehdään myös Tähtiportti-sarjasta ja Ihmemies MacGyverista.

Scary Movie 3 on David Zuckerin ohjaaman komediaelokuvasarjan kolmas osa. Elokuva jatkaa edellisten osien tapaan muiden elokuvien kustannuksella naurattamista, ja pilaa on tehty ainakin seuraavista elokuvista: Ring, 8 Mile, Signs ja Matrix Reloaded. Lisäksi George W. Bushista ja Michael Jacksonistakin on tehty pilaa.

Scary Movie 4 on David Zuckerin ohjaama komediaelokuva vuodelta 2006. Se on Scary Movie -elokuvasarjan neljäs osa. Elokuvan tuottivat Craig Mazin ja Robert K. Weiss. Elokuva julkaistiin suomessa 14. huhtikuuta 2006.
Elokuva parodioi muun muassa elokuvia Saw, Maailmojen sota (War of the Worlds), Kylä (The Village), Brokeback Mountain, Kauna (The Grudge) ja Million Dollar Baby.
Elokuvassa esiintyvät myös kuuluisa televisiopsykiatri Phil McGraw sekä koripallotähti ja rap-muusikko Shaquille O'Neal.

Scary Movie 5 on Malcolm D. Leen ohjaama yhdysvaltalainen kauhukomediaelokuva. Elokuvan pääroolin näyttelee Ashley Tisdale. Elokuva parodioi muun muassa elokuvia Mama, Paranormal Activity 4, Sinister, Evil Dead ja Black Swan. Elokuvan kuvaukset alkoivat kesällä 2012 ja ensi-ilta oli keväällä 2013.Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 21 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

13,90 € Sulkeutuu 69 vrk 21 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.