Kuvaus

Boksi sisältää elokuvat: School Of Rock, Orange County ja Without A Paddle

SCHOOL OF ROCK
Musiikilla kyllästetyssä nuorisokomediassa Jack Blackin esittämä rock-renttu ujuttautuu opettajaksi hienostokouluun ja pistää pystyyn räväkän bändiprojektin. Surkea, mutta suuruudenhullu rock-kitaristi Dewey Finn (Jack Black) saa kenkää autotallibändistä ja kämppäkaveritkin uhkaavat häädöllä jos vuokrarahoja ei kuulu. Dewey on mielestään niin rock, ettei normaalitöihin voi mennä, mutta hädän hetkellä hän pääsee väärän henkilöllisyyden turvin sijaisopettajaksi rikkaiden lasten snobikouluun.

Opetuksesta ei tule mitään, kunnes hän päättää tehdä luokastaan bändin. Lapset luulevat, että kyse on kouluprojektista, mutta Dewey aikookin osallistua Battle of the Bands ?kilpailuun koululaisbändinsä kanssa. Deweyn rock-henkisyys ja koulun tiukka kuri joutuvat tietysti törmäyskurssille. Mutta rokki soi !

ORANGE COUNTY
Nousevat nuoret tähdet Colin Hanks ja Schuyler Fisk johtavat taitavaa näyttelijäjoukkoa, johon kuluu mm. Jack Black (Shallow Hal), Catherine O?Hara (Yksin kotona), John Lithgow (Kolmas kivi auringosta), Harold Ramis ja Lily Tomlin tässä hupaisassa komediassa.

Shaun Brumder (Hanks) on terävä ja lahjakas etelä-kalifornialainen surffaaja, joka etsii oikeaa suuntaa elämälleen ? kunnes hän sattumalta löytää rantahiekkaan piiloutuneen Martin Skinnerin kirjoittaman romaanin. Kirjasta innostuneena Shaunin valtaa kiihkeä intohimo: jättää takapajuinen Orange County ja lähteä opiskelemaan luovaa kirjoittamista Skinnerin johdolla Standfordin yliopistoon.

Pääsy arvostettuun oppilaitokseen ei olekaan helppoa, ja niin Shaun joutuu turvautumaan tyttöystävänsä Ashleyn (Fisk), häiriintyneiden vanhempiensa (O?Hara & Lithgow) ja pilviveikko veljensä Lancen (Black) apuun toteuttaakseen unelmansa.

Without A Paddle - MELA KATEISSA
Seth Green, Matthew Lillard ja Dax Shepard tähdittävät komediaa, jossa yhteisen ystävän kuolema kerää erilleen ajautuneet lapsuudenystävykset yhteen. Kolmikko saa selville kuolleen ystävänsä olleen lentokonekaappauksessa vuonna 1971 kadonneiden 200 000 dollarin jäljillä.

Löydettyään kaappari D.B. Cooperin jälkeensä jättämän kartan pojat päättävät seurata sitä saaliin luo. Matkallaan he kohtaavat jos minkälaisia vastoinkäymisiä: tielle osuu niin takapajulan ruohonviljelijöitä, joilla on liipasinsormi herkässä, hemaisevia puussa majailevia hippejä, kuin rajattomilla äidinvaistoilla varustettu karhukin. Menossa mukana nähdään myös hulvattoman hauska Burt Reynolds. Luvassa on siis levotonta koskenlaskua kanootilla, josta mela on totaalisen kateissa.


Ohjaajat: Richard Linklater, Jake Kasdan, Steven Brill
Näyttelijät: Jack Black, Joan Cusack, Mike White, Sarah Silverman, Joey Gaydos, Maryam Hassan, Kevin Alexander Clark, Rebecca Brown, Rebecca Julia Brown, Colin Hanks, Jack Black, Harold Ramis, Catherine O'Hara, Lily Tomlin, Colin Hanks, Jack Black, Schuyler Fisk, Bret Harrison, Kyle Howard, R.J. Knoll, Catherine O'Hara, Mike White, John Lithgow, Matthew Price, Andrew Hampton, Jarred Rumbold, Carl Snell, Antony Starr, Dax Shepard, Matthew Lillard, Seth Green, Nadine Bernecker

Kuva: 16:9 Widescreen, Anamorphic
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, Surround - Englanti...
Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, ...
Kesto: 108 min / 81 min / 94 min

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
Sulkeutuu 43 vrk 2 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,90 € Sulkeutuu 43 vrk 2 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.