Kuvaus

Episodi 13
Tenma uskoo tietävänsä kenestä Harima tykkää ja vaatii Harimaa harjoittelemaan tunteidensa tunnustamista. Mutta Tenma on väärässä Hariman mielitietystä, se kun on Tenma itse! Rantaretki on lopuillaan ja viimeisenä yönä pojat käyvät levottomina. Hanai muistelee ystävyytensä alkua Mikoton kanssa ja Yakumo taistelee hajonneen tuulettimen kanssa kuumana kesäpäivänä.

Episodi 14
Tenma kutsuu Erin ja Mikoton opiskelemaan luokseen, ja tilanteet muuttuvat täysin yllätyksellisiksi. Erin arvostelee Mikoton ulkonäköä ja riita on valmis... Harimalla on parikin osa-aikatyötä, mm. Tenman tuulettimen korjaajana.

Episodi 15
Harima on kirjoittanut uuden mangan ja välttelee Eriä, koska ei halua kertoa tälle asiasta. Luvassa on varsinainen väärinkäsitysten sekamelska! Hanai luulee Hariman loukanneen Mikotoa ja Mikoto taas kuulee vanhan opettajansa, Kouzun, palanneen kotiin. Kesäjuhlat ovat tapahtuma, jossa kaikki erimielisyydet voidaan haudata.

Episodi 16
Tenma lähtee telttailemaan tyttöystäviensä kanssa. Pojat Harima, Hanai ja Imadori lyöttäytyvät pian seuraan. Tenma haluaa Hariman parikseen kilpailuun, jossa rohkeus punnitaan. Harima luulee tästä ihan omiaan... Sade pilaa kuitenkin kisan ja Tenma ja Harima etsivät suojaa hylätystä koulusta. Onko Harimalla jotain mielessä?

SUOMI TEXTIT

 

 

46R

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1,50 €
Sulkeutuu 2 vrk 6 h 9 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 1,50 € Sulkeutuu 2 vrk 6 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.