Kuvaus

[0618]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  OK, iskussa oleva  nidottu painos POKERIN / VOITTAMISEN ystäville. 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN PALJON MUITAKIN VASTAAVIA KIRJOJA POKERISTA.

Scott Fischman: INTERNET POKERI - Opi Voittamaan 

Harvat pelaajat ovat onnistuneet siirtymään Internet-pokerista live-turnauksiin niin menestyksekkäästi kuin kaksinkertainen World Series of Poker -mestari Scott Fischman. 

Tässä kirjassa hän jakaa ammattilaisen oivalluksia, tuottoisia viisauksia ja korvaamattomia strategioita, joiden avulla peliä pelataan hyvin. Nimenomaan Internet-pelaajille (sekä niille, jotka haluavat siirtyä verkkopeleistä livepeleihin) kirjoitettu kirja antaa lukijoille arvokkaita ohjeita.

Olipa tasosi tällä hetkellä mikä hyvänsä, Internet-pokeri -kirja parantaa peliäsi. 

"Fischman osaa paitsi pelata pokeria, myös opettaa sen pelaamista." - Yhdeksänkertaisen World Series of Poker - mestarin PHIL HELLMUTH nuoremman esipuheesta 

"Erinomainen kirja aloittelijalle ja keskitasoiselle pelaajalle. Scott Fischmanin viisaus parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi päästä finaalipöytään." - GUS HANSEN, nelinkertainen World Poker Tour -mestari 

"Scott Fischman on täydellinen henkilö opettamaan verkkopokeria. Hän osaa kouluttaa sinut mihin tahansa - kotipeleistä maailman rahakkaisimpiin turnauksiin." - CHRIS FERGUSON, viisinkertainen World Series of Poker -mestari 


Scott Fischman on kaksinkertainen World Series of Poker -mestari ja World Poker Tourin Young Guns -mestari. Fischman on The Crew - ryhmän perustaja ja Card Player -lehden kolumnisti, ja hänellä on oma pokerisivusto osoitteessa thefishtank.com. Hän asuu Las Vegasissa.

Asiasanat: nettipokeri pokeri Internet korttipelit uhkapelit rahapelit 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Liikunta. Urheilu. Leikit. Huvit > Pelit. Leikit. Keräily > Pelit

1. painos

Gummeru Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2009

readme.fi

VOITTOHUUTO ja PK. 2.45 TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 11 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 37 vrk 11 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.