Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


Tästä Sebastian Bach / SKID ROW / ns. TUKKA HEAVY ROCK diggareille kuvanmukainen, "piirrustuslyijyillä" tehty muotokuva.

Sebastian Bach  - muotokuva 

Koko. 30 x 40 cm  (Lasikehyksissä)

- taiteilja  J.C. Andersson - 91


VOITTOHUUTO ja PK. 6.95e [NIin kauan kuin tuo tarjous on vain voimassa] TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

--------------------------------

Sebastian Bach (syntyjään Sebastian Philip Bierk, s. 3. huhtikuuta 1968, Freeport, Bahamasaaret), on heavy metal -laulaja, joka tunnetaan parhaiten entisenä Skid Rown keulahahmona.

Hän on syntynyt Bahamasaarilla ja kasvanut Peterboroughissa, Ontariossa. Hän on Kanadan kansalainen. Bach vaihtoi nimensä virallisesti Bierkistä Bachiksi, jotta se mukailisi kuuluisan säveltäjän Johann Sebastian Bachin nimeä. Sebastian on kertonut avoimesti haastatteluissa: "Pohjimmiltaan etsin tyylikästä rocknroll -nimeä ja koska en oikeastaan omannut luovuutta tai mielikuvitusta keksiäkseni omaa, päätin varastaa kuuluisan säveltäjän nimen. Ja se toimi!"

Sebastianin vanhemmat erosivat kun Bach oli 11-vuotias. Hänen isänsä oli kuvataiteilija David Bierk (1944–2002), joka on tehnyt mm. Skid Row:n Slave to the Grind -albumin kannen. Veli on NHL:ssäkin pelannut maalivahti Zac Bierk ja sisko näyttelijätär Dylan Bierk.

Sebastianilla ja Maria Bierkillä on kolme lasta, kaksi poikaa Paris ja London sekä tytär Sebastiana Maria Chantal (synt. 7/2007). Sebastian ja Maria avioituivat vuonna 1992 ja olivat naimisissa 18 vuotta. Sebastian ja Maria muuttivat erilleen huhtikuussa 2010 ja he yrittivät korjata välejään perheensä vuoksi. "Erimielisyytemme ovat osoittautuneet sovittamattomiksi. Vuonna 2011 lähdemme omille teillemme", Bach totesi 2010 vuoden lopulla TMZ.comille antamassaan lausunnossa.

Ura

Bach kutsuttiin laulamaan Skid Rowhun v. 1987 18 vuoden iässä, kun kitaristi Dave Sabo kuuli hänen laulavan rock-valokuvaaja Mark Weissin häissä. Sabo lähetti Bachille nauhan yhtyeen soitosta, ja Bach liittyi yhtyeeseen. Vaikka yhtye nautti suurta suosiota Sebastianin ansiosta, hänet erotettiin 1996.

Erottamisensa jälkeen, hän perusti yhtyeen Sebastian Bach and Friends. Yhtye kasattiin myöhemmin uudelleen uudella laulajalla ja rumpalilla. Vuoden 2000 alussa, Bach alkoi esiintyä Broadwayllä. Hänen rooleihinsa kuuluivat mm. Riff Raff The Rocky Horror Showssa ja päärooli Jekyll & Hydessä. Vuoden 2002 alkupuoliskolla hänestä tuli tv-kanava VH1:n isäntä ohjelmaan Forever Wild. Bach on myös näytellyt tv-sarjassa Gilmoren tytöt, jossa hän esitti kuvitteellisen Hep Alien yhtyeen kitaristia yhteensä 13 jaksossa (2003-2007).

Vuonna 1989 Bachia kritisoitiin rankasti, kun hän piti lavalla sinne kesken keikan heitettyä T-paitaa, jossa luki "AIDS: Kills Fags Dead", (mukaillen slogania "Raid: Kills Bugs Dead"). Hän on myöhemmin pyytänyt tapahtumaa useasti anteeksi ja lahjoittanut rahaa AIDSin vastaiseen työhön. Myös Skid Rown Dave Sabo ja Rob Affuso ovat kutsuneet tapahtumaa uransa ehkä noloimmaksi tilanteeksi. Vuonna 1990 Bach esiintyi Guns n Rosesin ja Metallican kanssa RIP Magazinen järjestämässä tapahtumassa. Konsertin aikana artistit esittivät toistensa laulamina kappaleita, mm. Bach lauloi GnR:n Youre Crazyn ja Axl Rose lauloi Skid Rown Piece of Me:n.

2002, Bach aloitti produktiossa Jesus Christ Superstar näytellen menestyksekkäästi Jeesuksen roolia näytelmässä, kunnes hänet erotettiin diivamaisen käytöksen vuoksi 2003. Hän on myös tehnyt levyn An Absence of Empathy progemetalliyhtye Frameshiftin kanssa, joka julkaistiin huhtikuussa 2005. Sebastian on myös esiintynyt usealla keikalla Guns N Rosesin kanssa laulaen kappaleen "My Michelle", ja myös tuurannut Axl Rosea tämän sairastuttua 2006 Euroopan-kiertueen viimeisellä keikalla laulaen "Paradise Cityn" ja "Nightrain":n.

Vuonna 2009 Bach aloitti kahden seuraavan sooloalbuminsa nauhoitukset. Ensimmäinen albumi on tyyliltään kantria, ja toinen sisältää Skid Rowin tyyppistä materiaalia.

YHTYEET:

  • Kid Wikkid
  • Madam X
  • Herrenvolk
  • VO5
  • Downtown Charlie
  • Skid Row
  • Damnocracy
  • Frameshift Bach Tight Five
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,95 €
tai
Sulkeutuu 62 vrk 6 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,95 € Sulkeutuu 62 vrk 6 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.