Kuvaus

Myydään ylimääräiseksi jäänyt uusi ja käyttämätön Sega Dreamcast BIOS-piiri. Piiri on tyhjä eli joudut itse fläsäämään siihen haluamasi sisällön, esim. tämän: https://japanese-cake.livejournal.com/10056.html

Fläsääminen onnistuu esimerkiksi Dreamshellin avulla. Asia käy kätevimmin jos omistat Dreamcast SD-kortinlukijan (ks. muut ilmoitukseni).

Ohjeita: http://www.mmmonkey.co.uk/sega-dreamcast-region-free-bios/

Custom BIOS:lla saat mm. region free ominaisuuden eli voit pelata import pelejä (USA / JAP) tai voit esimerkiksi saada konsolin boottaamaan suoraa SD-kortilla olevaan Dreamshelliin.

MX29LV160TMC-90 MX 29LV160TMC 29LV160 Single Voltage Flash Memory  sega dreamcast bios ship mod region free hss ide sata ssd dreamshell japanese cake japanese_cake bootrom

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 68 vrk 4 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 68 vrk 4 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.