Tuote on myyty käyttäjälle ottomies hintaan 160 €

Kuvaus

Laitan tämän myyntiin omasta henkilökohtaisesta keräilykokoelmastani. Kerkiää postitse kotiisi joulupukin konttiin, kunhan vaan maksat itse turhia viivyttelemättä.

Huutokauppa annetaan mennä loppuun asti keskeyttelemättä, joten korotusautomaatin käyttö on suotavaa, jos kohde sinua erityisesti kiinnostaa.

Saat maksutiedot huutiksesta kun kohde on sulkeutunut. Odotan maksun saapuvan viikon sisällä kohteen päättymisestä. Sen jälkeen laitan kohteen uudelleen myyntiin ja saat kaupan perumista vastaavan palautteen.

Kuvailen tähän alle nyt tämän kohteen mahdollisimman tarkasti. Jos haluat lisää tietoa tai vaikka lisää kuvia niin kysy ennen huutoa, ettei tule ikäviä ylläripylläreitä. Olen keräilijä mutta en välttämättä aivan yhtä himokeräilijä kuin sinä, joten en ehkä lonkalta osaa kuvailla kaikkea mahdollista tähän. Kysy ennen huutoa pliis.

Toimiva kone. Ohjain on käytetty mutta toimii ihan ok. Muistikortit toimivat. Pelin kotelo on hieman heikossa hapessa niinkuin kaikki nämä DC pelit pakkaa olemaan. Eka levy on naarmuilla mutta toinen on paljon parempi. Ohjevihko mukaan joka on ihan hyväkuntoinen. Latasin oman pelitallennukseni vuodelta 2006 kun testasin tätä :). Saat sen kaupan päälle. Mukaan myös noin reilut 20 poltettua peliä joita en koskaan ole testannut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
160 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.11.2022 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.