Tuote on myyty käyttäjälle eeromaki hintaan 73 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamattomat tuotteet asetetaan uudelleen myyntiin.

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Emme lähetä tuotteita!

mm. Kellot: Daniel Wellington(käy kuvaushetkellä), GHW(ei käy) ja Simon Carter(ei käy). Hopea sormus ja kaulakoru. Apple airpods ja kaksi muuta matkakaiutinta(toimivuuksista ei tietoa), Maglite ja Airam taskulamput(näyttää toimivan), made in USSR kiikarit, ruosteiset puukot, minigrip-pussissa rihkamakoruja, ym. kuvissa näkyvää.

Kaikki siis käytettyä.

 

 

LT-10807-2022, 08482, 10804, 10805, 10806, 10975, 11014, 11016,11341, 11225

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
73 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.10.2022 18:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.