Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Päällisin puolin tyydyttäväkuntoinen, ei tarkistettu mitenkään toimivuutta joten laitetaan varmuuden vuoksi HEIKKO kuntoluokitus.

Kuvatusta kohteesta saattaa heijastua esim. telkkarin, ikkunan tai jonkin muun kohteen muotoja ja värejä. Ota tämä huomioon kun katsot kuvia.

Toimitusmaksu 3.90e jolla tulee 1-2 normaalia dvd/bluray. 7.95e pakettimaksu jossa tulee rajatonmäärä elokuva kohteitani (poislukien kohteet joissa on ilmoitettu tätä suuremmat toimituskulut). Moni dvd / bluray julkaisut voivat olla normaalia paksumpia ja niiden mukaan ei mahdu toista dvdtä. Kysy jos olet epävarma.

Luokittelen kaikki kohteeni HYVÄ tai TYYDYTTÄVÄ luokitukseen jos ei ole kyseessä UUSI tuote. HYVÄ luokitus sisältää monesti täysin virheettömän tai lähes virheettömän tuotteen. Jos tuotteessa olen havainnut jotain mainittavaa niin laitan siitä tiedon kuvaukseen. Koteloissa on monesti tavanomaista hyllykulumaa enkä niistä erikseen mainitse, rikkinäiset kotelot pyrin huomaamaan ja vaihtamaan ehjiin ennen postitusta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2022 20:39
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.