Kuvaus

Hyvän fiiliksen elokuva äideille ja tyttärille!

Daphne Wilder (Diane Keaton) päättää pitää huolta, että viimeinenkin hänen kolmesta tyttärestään, Milly (Mandy Moore), löytää onnen ja pääsee naimisiin. Ja koska Milly ihastuu jatkuvasti vain toivottomiin tapauksiin, ottaa äiti ohjat käsiin ja alkaa etsiä varteenotettavaa vävyehdokasta nettideittipalvelun kautta.

Täydellisen miehen etsinnässä menee suhteet sekaisin niin äidin ja tyttären välillä, kuin tyttären ja vävykokelaittenkin välillä ? puhumattakaan kun kuviot sekoittaa vielä toisen vävyehdokkaan isä, joka saa äidin pään pyörälle.

Elokuvassa on äiti-tytär suhteet koetuksella, kun testataan missä äidinrakkauden nimissä tehdyt hyvää tarkoittavat tempaukset muuttuvat tukahduttavaksi tyttären elämään puuttumiseksi. Kaikkien tragikoomisten kommellustenkin lävitse kuitenkin välittyy näiden neljän naisen vahvat ja läheiset suhteet, ja avoimesti käydään läpi niin miesten erikoisuudet makuuhuoneessa kuin orgasmiennätyksetkin.

Hauskan ja romanttisen elokuvan kahta muuta tytärtä esittävät Lauren Graham (Gillmoren tytöt) ja Piper Perabo (Villi Tusina 2).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 21 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,99 € Sulkeutuu 112 vrk 21 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.