Kuvaus

SELÄNNE (DVD), 2013, 1 h 47 min, dokumenttielokuva

”Teemu Selänne on eittämättä Suomen menestyneimpiä jääkiekkoilijoita, vaikka hän ei Stanley Cupien määrässä koskaan tavoitakaan esikuvaansa Jari Kurria, joka oli niin Selänteen, allekirjoittaneen kuin monen muunkin samaan sukupolveen kuuluvan jääkiekkoidoli junnuvuosina.

Suomessa viime vuosina virinnyt innostus dokumentteihin on tuonut valkokankaille kokoillan mitassa myös urheilijakuvaukset, joita aiemmin on tehty ja nähty lähinnä lyhyinä televisiotuotantoina. Viime vuonna valkokankaalla omassa dokumentissaan paistatteli Suomen jalkapallolegenda Jari Litmanen. Nyt on jääkiekon ja Teemu Selänteen vuoro.” Juha Rosenqvist

DVD on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti dvd:n  postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2,6 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita.  2,6 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5,95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 7 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 12 vrk 7 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.