Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Kari Selen : Mannerheim - Puheet 1918-1947

Ensimmäinen teos, johon on koottu laajasti Mannerheimin puheita Suomen historian tärkeiltä ajanjaksoilta. Mielenkiintoisten, Mannerheimin persoonaan uusia näköaloja avaavien puheiden joukossa on mm. Mannerheimin kirjoittama puhe Hitlerille; tämän puheen marsalkka jätti kuitenkin lopulta pitämättä.

Oikein siistikuntoinen kirja. Mukana myös CD, jolla on valikoima äänitettyjä Mannerheimin puheita.

Painovuosi: 2008
Painos: 1.
Sivumäärä: 279
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: WSOY

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 76

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.


YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.2.2018 16:36

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.