Kuvaus

ensimmäinen loppuunmyyty dvd painos ' takana viivakoodi ja lukee myyntivideo'

huom k-18 versio!

eka painos oikea alakulma sea suomen elokuva-arkisto ja kansipaperi pienenpi kuin 2painoksessa.. uudessa 2painoksessa erillainen kansi ja siinä on sitten on vlmedia logo ja jne...

kohua herättänyt klassikko teuvo tulio filmatisointi. kohuttu ja viimeinen työ.

hyväkuntoinen keräilykappale.

harvemmin liikkuva ensimmäinen dvd painos. ensimmäinen painos oli erittäin pieni ja rajoitettu.

Jatkosodan lopussa saksalainen lentäjä Hans syöksyy maahan. Lappalaistyttö Laila pelastaa tajuttoman miehen ja heidän välilleen syntyy romanssi. Myöhemmin he tapaavat uudestaan Helsingissa, jossa Hans työskentelee mainoskuvaajana. Isänsä vastusteluista huolimatta Laila muuttaa Hansin asuntoon ja alkaa esiintyä hänen alastonmallinaan, mutta ensihuuman jälkeen petollinen ja uskoton Hans sysää Lailan syrjään ja hankkii uusia naisia. Laila yrittää pelastaa kasvonsa ja aloittaa uuden elämän, mutta hänen kohtalonsa Hansin rinnalla on jo sinetöity.

Sensuela on ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka Elokuvatarkastamo kielsi alle 18-vuotiailta. Neuvoteltuaan tarkastamon kanssa Tulio suostui leikkaamaan elokuvasta Hampurin bordellijakson, jossa Laila ja Hans kohtaavat vielä kerran. Tämä kohtaus on mukana DVD:llä, ja nyt elokuva nähdään sensuroimattomana, Tulion haluamassa muodossa. Rohkeana pidettyä elokuvaa ei koskaan esitetty Helsingin elokuvateattereissa, vaikka sitä mainostettiin iskulauseella "Sensuela - nainen kuuma kuin pätsi - upottava, märkä kuin suo - hän suorastaan imee miehet itseensä".

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 109 vrk 20 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 109 vrk 20 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.