Kuvaus

Kirjailija Kalle Päätalosta, jos kenestä, voisi mainita että hänestä tuli legenda jo eläessään. Kalle syntyi kirjaimellisesti huonemiehen poikana, kasvoi ja varttui olosuhteissa, jotka olisivat luhistaneet heikomman miehen jo vähintään polvilleen. Mutta ei Kallea, jonka suurin haave - tulla kirjailijaksi - vihdoin viimein toteutui.

Ja millaisella tavalla! Kallesta kasvoi miljoonapainosten kiistämätön kuningas, todellinen ilmiö suomalaisessa kirjallisuudessa, Koillismaan ja menneitten vuosikymmenten ainutlaatuinen ja tunnustettu muistiinmerkitsijä. Ennen kaikkea hänestä kasvoi koko kansan Kalle, jonka sadattuhannet lukijat ottivat vuosi toisensa jälkeen omakseen.

Entä millainen oli tämä Taivalkosken suuri poika ihmisenä? Mistä hän nautti, mitä arvoja hän kannatti, juhliko hän koskaan, vai oliko hänen elämänsä suurin nautinto sittenkin se mistä hän poikasena oli haaveillut - kirjoittaminen?

Kansalliskirjailijaksi kohonnut Päätalo avasi Iijoki-sarjassaan oman elämänsä lukijoille yhtä avoimeksi "kuin aapeluksen". Tämän elämäkertateoksen tarkoitus on valottaa Päätaloa ulkopuolisen, hyvän ystävän ja kirjailijakaverin Seppo Porvalin silmin ja kertoa myös niistä asioista, joita julkisuudessa ei ennen ole puitu, ainakaan kovin näkyvästi.

Kirja tarjoaa mukaansa tempaavan, jännittävän ja suorasukaisen opastuksen Kalle Päätalon maailmaan.

1. p. 2000, Revontuli, 285 s, Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni HYVÄKUNTOINEN KIRJASTOPOISTO muotituksineen ja leimoineen. Ison miehen savotta.

Postimaksaut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 47 vrk 4 h 1 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 47 vrk 4 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.