Kuvaus

[1216]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos SUOMALAISTEN SOTASANKARIEN / Sotastoorien / elämänkertojen ystäville.

MAKSAA TILATESSA 23,10e + PK. -> KATSO  https://www.adlibris.com/fi/kirja/mina-marokon-kauhu-9789525170436
 

Seppo Porvali: Minä, Marokon Kauhu  

Muukalaislegioonasta Kollaan sankariksi.

Teos kertoo legendaarisesta reservinkapteeni Aarne Edvard Juutilaisesta. Hänellä oli haaveenaan vain yksi ammatti: sotilas. Raju ja liian iloinen luonne aiheuttivat sen, että Juutilainen joutui kerta toisensa jälkeen putkaan ja erotettiin Kadettikoulusta. Hän lähti Muukalaislegioonaan, jossa palveli täydet viisi vuotta ja sai lempinimen Marokon kauhu.Kotimaahan palattuaan hän palveli upseerina, kunnes hankaluuksien jälkeen erotettiin uudelleen. Juutilainen hankki elantonsa sekatöissä, kun talvisota syttyi. Talvisota oli sankaritarua alusta loppuun, pienen jokipahasen varrella. Joen nimi oli Kollaa.Juutilainen osallistui myös Lapin sotaan. Kun se oli ohi, Marokon kauhu sai lähteä. Loistava sotilasura, joka oli alkanut Afrikan polttavassa helteessä, päättyi Lapin purevissa pakkasissa. Nyt alkoi toisenlainen sota. Hän taisteli rajua alkoholismia vastaan, kun työpaikoilla järjestettiin entiselle sotasankarille potkut toisensa jälkeen.Minä, Marokon kauhu on vahva kertomus miehestä, jota Suomi tarvitsi hädän hetkellä, mutta käänsi rauhan palattua selkänsä. Teos on Seppo Porvalin 18. sotakirja.

1. painos

Kustannusosakeyhtiö Revontuli

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2005

LAURI TÖRNI - SIMO HÄYHÄ - HASSE WINDT - C.G. MANNERHEIM - PRO PATRIA - KANNAS - KARJALA - RAATTEEN TIE - RUKAJÄRVEN TIE - LOTTA SVJÄRD - 2. MAAILMANSOTA - JATKOSOTA - LAPIN SOTA

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN
 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 99 vrk 22 h 37 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 99 vrk 22 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.