Kuvaus

[AC0716]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva  nidottu painos FIDEL CASTRO / Kuuban historian diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE MYYNTIIN PALJON VASTAAVAA MATSKUA.

Serge Raffy: FIDEL 

Fidel Castron elämä on yksi historian merkillisimmistä. Fidel Alejandro Castro Ruiz on maanomistajan poika ja jesuiittakoulun vakavamielinen oppilas. Hän on mediasoturi ja lakimies, joka on vuosikymmenten saatossa ollut itse itsensä paras puolustaja. Hän on entinen gangsteri, sissijohtaja ja bolševikki. Miten hänestä tuli vallankumousjohtaja, diktaattori ja lopulta maailman pisimpään hallinnut valtionpäämies?

Fidel on mukaansatempaava syväluotaus yhteen viime vuosikymmenten ristiriitaisimmista hahmoista. Se näyttää Kuuban yksinvaltiaan kameleonttina ja viestinnän taitajana, nerokkaana strategina, mutta myös äkkipikaisena El Locona, hulluna, joka on pettänyt kansansa ja tapattanut surutta ihmisiä rakentaessaan omaa legendaansa. Serge Raffy kuvaa Castron erikoislaatuista suhdetta Fulgencio Batistaan, ohjuskriisin kulisseja, Kuuban roolia Chilen vallankaappauksessa ja Salvador Allenden kuolemassa sekä Kuuban suhdetta Yhdysvaltoihin. Fidel pureutuu myös Castron yksityiselämään - hänen rakkaussuhteisiinsa sekä ystävyyteen Ernesto Che Guevaran kanssa.

Asiasanat: elämäkerrat poliittiset-johtajat valtionpäämiehet poliittinen-historia historia 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria > Elämäkerrat. Muistelmat

2. painos

Suomentanut Lotta Toivanen

WS Bookwell Oy, Juva 2006

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 99 vrk 13 h

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 99 vrk 13 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.