SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Serving Sara - saran suloinen kosto - DVD

Komedia vuodelta 2002 ohjaus Reginald Hudlin pääosissa Matthew Perry ja Elizabeth Hurley.

Joe Tyler on armoton haastemies, joka toimittaa jobinpostin perille pomminvarmasti. Kun hurmaava Sara saapuu New Yorkiin, Joe on jo väijymässä mukanaan haaste Gordonilta, Saran miljonäärimieheltä. Luksuselämään tottunut kaunokainen on pian pennitön! Hädän ollessa suurin Sara kehittää pelastuskonstin, johon hän tarvitsee apua Joelta. Jos haaste nimittäin toimitetaan Gordonille ennen Saraa, hienostodaami on taas niskan päällä. Sara lupaa Joelle miljoona dollaria kiitokseksi tämän palveluksista. Näin Sara ja Joe syöksyvät jahtaamaan liukasliikkeistä Gordonia. Pahaksi onneksi myös toinen haastemies lähtee liikenteeseen vakaana aikomuksenaan toimittaa paperit Saran kouraan. Kuka ehtii ensiksi?

Käsikirjoitus
Jay Scherick

Näyttelijät
Matthew Perry
Elizabeth Hurley
Vincent Pastore
Bruce Campbell
Amy Adams
Marshall Bell
Cedric the Entertainer
Terry Crews

Kesto
95 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Pohjoismainen julkaisu

K11

***********************************************************

D43

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 107 vrk 2 h 59 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 107 vrk 2 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.