Kuvaus

Amerikkalaisen laulaja-lauluntekijän SHAWN MULLINSIN (s. 1968) kokoelma THE FIRST TEN YEARS on vuodelta 1999. Siltä löytyy mm. WHAT IS LIFE.

“Shawn Mullins (b. 1968) is an American singer-songwriter who specializes in folk rock, instrumental rock, adult alternative, and Americana music. He is best known for the 1998 single "Lullaby", which hit number one on the Adult Top 40 and was nominated for a Grammy Award.”

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2,7 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1. Lately

2. What Is Life

3. Salt Lake City 1973

4. Joshua

5. Drumming Clown

6. Pandora

7. Evolution Man

8. This Time/Last Time

9. Just Like Me

10. Eggshells

11. The Dream

12. Canyons & Caverns

13. Changes

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 5 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 5 vrk 5 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.