Kuvaus

Alkuteos ilmestynyt 1996. Kuvitus ja alkuperäiskäsikirjoitus: Pierre-Yves Gabrion.

mustavalkoinen
136 sivua

Shekawati on kunnianhimoinen ja laaja sarjakuva joka yhdistää sadun hohdon elämän raadollisuuteen raikkaalla ja jännittävällä tavalla. Hurjat tapahtumat vievät päähenkilöt mennessään ja seikkailu, huumori, fantasia ja science fiction sekoittuvat mukaansatempaavaksi ja koskettavaksi tarinaksi, joka palauttaa uskon sarjakuvaan eräänä tarinankerronnan hienoimmista ja sopeutuvaisimmista muodoista.

Kaikki alkaa eräänä aurinkoisena iltapäivänä Izzalyn punertavalla planeetalla universumin syrjäseudulla. Azuria-järven rannalla sijaitsevan pienen kalastajakylän päällikön poika Shekawati on suorittamassa miehuuskoettaan toisella puolen järveä. Palatessaan hän näkee kylänsä rauniot ja löytää heimon velhon,Gorakin, henkihieverissä. Kenraali Holtharin joukot ovat tappaneet Shekawatin isän, tuhonneet kylän ja siirtäneet koko väestön orjiksi valtavaan pleettojenväliseen linnoitukseen, jota hallitsee keisari Malysthaar. Keisari aikoo käyttää orjiaan julmasti hyväkseen kapinassaan Planeettojen liittovaltiota vastaan.
Tästä alkaa murheen murtaman Shekawatin seikkailu. Hänen täytyy voittaa surunsa ja pelkonsa,sekä aloittaa mahdottomalta tuntuva tehtävä: perheensä ja heimonsa pelastaminen. Planeettaa kiertävä Liittovaltion avaruusalus puuttuu myös peliin ja antaa hänelle salaperäisiä voimia...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 9 vrk 16 h 37 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 9 vrk 16 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.