Kuvaus

Sheriffi McCoy - Andy McCoy

WSOY 2001  1.painos  Kovakantinen kansipaperein 196 sivua

Rokkarin elämä omin sanoin. Kaivattu uusintapainos vastikään uuden levyn julkaisseen Hanoi Rocks -yhtyeen toiselta keulakuvalta. Kirja on täydellisesti uudelleen taitettu kuvaliitettä myöten LOISTOn pokkariversiota varten.

"Kun mä kelaan musiikkii, mä nään sen usein väreissä. Pitää olla tarpeeks sinistä, et se punanen näyttää hyvältä, ja siit riippuu miten paljon keltast sä paat sinne. Ne on eri värei ja mä rakastan niit värei. Nuorempana kun mä otin sienii ja soitin, mä näin ne nuotit, ne meni ympäri mun ruumista kunnes mä näin, että mä olin kuin jonkunlaisen hämähäkin verkossa täynnä säteileviä erivärisiä nuotteja, ja siitä oli tullu ansa mulle. Mutta hei, musiikki ei voi koskaan olla ansa. Jos sä oot urheilija - ja tää on totuus, ikävä kyllä - kun sä pääset tiettyyn ikään kroppa ei jaksa enää, mut me muusikot parannutaan loppuun asti. Ja se on fantastista."

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Kirjan kunto on hyvä :)

Kaikki myytävät kirjani ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Ostaja maksaa huutohinnan tililleni, jonka jälkeen lähetän.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kirja lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,50 €
Sulkeutuu 3 vrk 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,50 € Sulkeutuu 3 vrk 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.