Kuvaus

Shrek 1-4  Blu-ray. Uusi ja avaamaton, vielä kaupan muoveissa.

Valmistusvuosi: 2005-2010
Puhe & Tekstitys: suomi, ruotsi, englanti
Takakannen kuvaus: englanti

Shrek - The Whole Story:
SHREK
SHREK 2
SHREK THE THIRD
SHREK FOREVER AFTER

SHREK: Tapaa valloittava jätti Shrek, joka ponkaisi elokuva viihteen huipulle ja sai yleisöt haltioihinsa kaikkien aikojen mahta vimmassa sadussa! Shrek lähtee uskaliaalle matkalle, jonka päämääränä on pelastaa tuittupäinen prinsessa Fiona lohikäärmeen kynsistä. Samalla Shrek hankkii takaisin kotisuonsa juonia punovalta lordi Farquaadilta. Apuna Shrekillä on raka stettava mutta melko suulas Aasi. SHREK on jätin kokoinen seikkailu, jonka haluat varmasti katsoa uudelleen, kerta toisensa jälkeen!

SHREK 2: Suursuosikki, vihreä jätti Shrek, on taas täällä kaikkien aikojen ykkös-komediassa. Sekä kriitikot että katsojat pitävät SHREK 2:sta jopa Oscar®-palkittua* edeltäjäänsä parempana! Avioliiton auvoisa satama joutuu myrskyn kouriin, kun Shrek ja Fiona matkaavat tapaamaan appivan-hempiaan joutuen ratkiriemukkaaseen ja vauh-dik-kaaseen seikkailuun. Uskollisen Aasin avulla Shrek käy taistoon myrkkyjuomaa keittelevää Hyvää haltiajatarta, komeaa Prinssi Uljasta ja kuuluisaa palkkamurhaajaa, Saapasjalkakissaa vastaan.

SHREK Kolmas: Valmistaudu kolmanteen Shrekiin: mahtavin koskaan kerrottu tarina jatkuu täysin uudenlaisella komedialla, joka saa kuninkaalliset mittasuhteet. Shrekin edessä on jälleen uusi seikkailu, joka saa sukat pyörimään jaloissa. Seikkailussa Aasi ja Saapasjalkakissa auttavat Shrekiä löytämään oikeutetun tiensä kruununvaltiaaksi. Elokuvassa ovat mukana kaikkien suosikkihahmojen lisäksi myös taikavoimia omaava, harhaanjohdettu Merlin, kömpelö Arthur, prinsessojen tehotiimi ja joukko yllättäviä uusia tulokkaita. Vain Shrek osaa kertoa tarinan, jossa kaikki elävät elämänsä onnellisesti nauraen loppuun asti! 

Shrek Ja Ikuinen Onni: Shrek haikailee poikamiesaikaa, jolloin oli pelottava jätti ja solmii taikasopimuksen Tittelintuuren kanssa – ja simsalabim! Yhtäkkiä koko maailma onkin muuttunut! Aasi ei enää muistakaan parasta ystäväänsä, Fiona on hurja soturiprinsessa ja Saapasjalkakissa on sangen lihava mirri! Yhdessä heillä on vain 24 tuntia aikaa mitätöidä sopimus, pelastaa Kaukainen maa ja palauttaa ikuinen onni. 


Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 13 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10,90 € Sulkeutuu 87 vrk 13 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.