Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tShrek:
tJätinkokoinen seikkailu, jonka haluat katsoa uudelleen, kerta toisensa jälkeen!
tShrek lähtee uskaliaalle matkalle, jonka päämääränä on pelastaa tuittupäinen prinsessa Fiona lohikäärmeen kynsistä. Samalla Shrek hankkii takaisin kotisuonsa juonia punovalta lordi Farquaadilta. Apuna Shrekillä on rakastettava, mutta melko suulas Aasi.

tAntz- Muurahaizet:
tDreamworksin hauska seikkailukomedia ANTZ on mahtavine erikoistehosteineen noussut kaikkialla sekä katsojien että kriitikoiden "kukkulan kuninkaaksi". ANTZ on kaikkien mielestä paras!
tPikkuruinen työmuurahainen Z on huomannut että elämä ei aina ole helppoa. Hänellä on kuitenkin suuret suunnitelmat ja hän toivoo, että hän tapaisi kauniin prinsessa Balan.

tMahdollisuus tavata prinsessa on kuitenkin yksi miljardista. Mutta kun Z saa kaverinsa sotilasmuurahaisen vaihtamaan paikkaa kanssaan, tulee Z:n elämäan kertaheitolla vauhtia ja jännitystä. Hän osallistuu suureen termiittisotaan ja "Hyönteisparatiisin" etsintään.
tLopulta Z kohtaa julman kenraali Mandiblean, joka on päättänyt tuhota koko muurahaisyhteiskunnan. Näin ollen kaikkein vähäpätöisin työmuurahainen Zivo kasvaa kaikkein suurimmaksi sankariksi!Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.85:1), (1.78:1)
tÄäni: Suomi, Ruotsi, Englanti ( Dolby Digital 5.1)
tTekstitys:
tKesto: n. 2 h 49 min
tIkäraja: K-7

t

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
tHinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.