Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC216]

KLIKKAA KUVAT ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva  kovakantinen ensipainos Marc Chagall / taiteiden / Kubismin Diggareille.

Sidney Alexander: CHAGALL 

Marc Chagall oli vuosisatamme omaperäisimpiä ja lumoavimpia taiteilijoita. Vitebskin ghetosta lähteneestä venäjänjuutalaisesta tuli kubismin valtaamassa 1920-luvun Pariisissa taiteilija piirien ylistämä teorioista piittaamaton runollisen mielikuvituksen maalari, aikakauden suurin koloristi.

Tämä ensimmäinen suomennettu Chagall-elämäkerta luo vangitsevan kokonaiskuvan viimeisestä suuresta Pariisin koulukunnan maalarista. Taustana kiihkeästi elettyä kulttuurielämää ja Chagallin laaja ystäväpiiri, johon kuuluivat niin Picasso, Modigliani ja Matisse kuin Djagilev, Nijinsky ja Apollinaire.

Suomentanut Eila Salminen

 1. painos

Otavan painolaitokset Keuruu 1991

Kirja painaa jonkin matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.1.2018 14:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.