Kuvaus

Basam Books 2015 nidottu 

2.painos

Uusi

Joh­ta­jia tar­vi­taan kaik­kial­la, missä ihmiset pu­hal­ta­vat yhteen hiileen jotakin saa­vut­taak­seen – lii­ke­maa­il­mas­sa, po­li­tii­kas­sa, per­heis­sä ja ur­hei­lu­ken­til­lä. Taitava johtaja osaa käyttää si­säis­tä vii­saut­taan ym­mär­tääk­seen joh­ta­mien­sa ih­mis­ten eri­lai­sia tar­pei­ta ja tu­keak­seen heitä parhaan mah­dol­li­sen tu­lok­sen saa­vut­ta­mi­ses­sa. In­nos­tuak­seen ryhmä tar­vit­see ennen kaikkea yhtä asiaa: vii­sas­ta ja sie­lu­kas­ta joh­ta­jaa.

Kukaan ei ole täy­del­li­nen johtaja aloit­taes­saan, mutta jo­kai­nen voi ke­hit­tyä tai­ta­vak­si joh­ta­jak­si. Chopra on kou­lut­ta­nut toi­mi­tus­joh­ta­jia ja muita huip­puo­saa­jia useiden vuosien ajan ja kar­toit­ta­nut pe­ri­aat­teet, jotka pätevät hyvään joh­ta­juu­teen alasta ja ym­pä­ris­tös­tä riip­pu­mat­ta. Sie­lu­kas joh­ta­mi­nen esit­te­lee seit­se­män kohdan tien hyvään joh­ta­juu­teen ja antaa selkeät vä­li­neet si­säi­sen vii­sau­den ke­hit­tä­mi­sek­si ja vaa­li­mi­sek­si.

Deepak Chopra on lääkäri, kir­jai­li­ja ja luen­noit­si­ja, jonka kirjoja on kään­net­ty kym­me­nil­le kie­lil­le ja myyty mil­joo­nia kap­pa­lei­ta. Basam Books on aiemmin jul­kais­sut Chopral­ta suo­mek­si teokset Salaisuuksien kirja (2009) ja Varjominä (2010).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 18 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 33 vrk 18 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.