Tuote on myyty käyttäjälle Huutaja123456 hintaan 187 €

Kuvaus

Täydellinen paketti treeneihin, kohde sisältää kaiken mitä kuvissa näkyy. Uutta vastaavassa kunnossa oleva 3/2020 ostettu, vain n. 200 laukausta ammuttu SIG Sauer M17 ilmapistooli. Sisäänajo siis vielä kesken ;). Kyseessä on SIG Sauerin laadukasta omaa tuotantoa, Made in Japan! Erinomainen replika, mitat, paino ja tuntuma kuin 9mm veljessään jonka Yhdysvallat juuri valitsivat uudeksi palvelusaseekseen. Sopii mainiosti asekäsittelyn harjoituksiin sekä tarkkuusammuntaan koska ase käy ilmakiväärin luodeilla ja piippu on rihlattu!

Ase on itselataava(semi-auto) jossa laukauksesta liikkuva luisti(Blowback), 12g Co2 kaasupatruunatoiminen (1 patruuna=n.4 lippaallista=80 luotia), Kaliiperi .177 eli 4.5mm (Diabolo, ei kuulille), 1x20kpl ilmakiväärin luotia vetävä ketjulipas, Piccatinny-kisko esim. valon tai laserin kiinnittämiseen, sopii vasen- sekä oikeakätisille ampujille, ase purettavissa helposti, rakenteeltaan polymeerirunkoinen ja sisuksiltaan metallia kuten aitokin.

Mukaan ostajalle siis:
- Kuvauksen ase
- Aseen käsikirja
- Pistoolilaukku pehmusteilla
- n. 1200+ luotia (Lyijy sekä lyijytön)
- Ultrair huolto/voitelukapselit 4kpl
- n. 45kpl 12g Co2 kaasupatruunaa
- n. 50kpl tauluja + 5kpl pikakiinnikkeitä tauluille esim. pahviin/solumuoviin

Näillä pärjää pitkälle! Itsellä ei vain ollutkaan tälle käyttöä joten hyvä kiertoon. Koska kyseessä on ilma-ase on ostajan oltava vähintään täyttänyt 18 vuotta. Ostaja noutaa kohteen Espoosta viimeistään 2 viikkoa kaupan sulkeutumisesta. Ostajan todistaessaan ikänsä vodaan kohde myös postittaa ostajan kustannuksella. Aseen käyttöön saa vielä pari vinkkiä kaupanpäälle jos kelpaa =)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
187 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.1.2022 22:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.