Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

 • Toimitusaika: Normaalisti 5 - 7 arkipäivää
 • (+1pv joihinkin osiin Suomessa)
 • (ks maksuehto ja toimitustapa alempana)
 •  
 • Globaalin vakavan komponenttipulan johdosta
 • myös tämän mallin saatavuudessa ajoittaisia katkoksia.
 •  
 • TÄRKEÄÄ! Varmistathan toimitusaika arvion
 •  ennen "Ostaheti" klikkausta!
 • Yhteysosoite ilmoituksen alareunan kuvassa.
 •  

 

 • SDS2042X  on 40MHz kaksikanavainen 1,2GSa/s "TrueArb!   Funktio ja arbitrary signaaligeneraattori jossa Arb muistin pituus on 8pts - 8Mpts ja vertikaaliresoluutio 16bit.   

Siglent  SDG2000X on erittäin monipuolinen ja suorituskykyinen. 
Tässä SDG2000X sarjassa on Siglentin pitkään kehittämä TrueArb teknologia. 

Samat toiminnot ja spesifikaatiot kuin Teledyne LeCroy T3AGF40 (Made by Siglent)
Tämä on suoraan yhteensopiva kaikkien Siglent oskilloskooppien BodePlot (FRA) toiminnon kanssa. Ohjauskaapeli kiinni ja BP toiminto ohjaa suoraan täysin automaattisesti tätä generaattoria. Tämä + mainittu skooppi ja sinulla on pyyhkäisymittapaikka joka tuottaa sekä vaihe että tasovasteen tutkittavasta piiristä/laitteesta. On kaksikanavaisena monipuolisempi BodePlot käytössä kuin yksikanavaiset. Mahdollistaen esim erilliset Ref In ja DUT in kanavat  myös taajuus offsetilla. Tai yksinkertaisesti vaan välttämään signaalin splittauksen aiheuttamat ilmiöt joilla on erityisesti merkitystä isommilla kuin audio taajuuksilla..

Tässä on max 1,2GSa/s nopeus ja 16bit resoluutio. Arb aaltomuodon pituus voi olla 8 tavua - 8M tavua. Generaattori on kaksi kanavainen ja kanavia voi luonnollisesti ajaa toisistaan riippumatta.  Laite on toiminnoiltaan erittäin monipuolinen ja signaalin laadultaan hintaluokkansa huippua. Laatu ja ominaisuudet on myös markkinoilla noteeerattu varsin korkealle.  Tässä mallissa käytetään huomattavasti noista muista malleista poikkeavaa huomattavasti edistyksellisempää tapaa muodostaa aaltomuotoja. Siitä on peräisin tuo "TrueArb". 

Vaatisi kohtalaisen paljon "palstatilaa"  selvittää tuo teknologia tässä syvällisemmin.  Siglentin sivuilta löytyy kohtalaisesti myös periaatetason selvitystä. Tässä siis on huomattava että samplenopeus ei ole  kiinteä ja samoin myös aaltomuodon muistin pituus ei ole kiinteä. Perusperiaate on se että laite ei "oikaise" mutkia suoraksi kuten perinteinen malli jossa esimerkiksi ARb alltomuoto sisältää jonkin nopean yksityiskohdan ja sitten kun nopeutta nostetaan se alkaakin "ohittaa" ne. Tämä malli ei hypi niiden yli.  (tietenkin speksiensä puitteissa mitä tulee nousuaikaan ja taajuusrajoihin).

Tästä voi reilusti sanoa että on suosituin Siglentin tekemä generaattori. Saanut markkinoilla hyvän vastaanoton.  Se että tämä on erinomainen ei tarkoita että muut Siglent mallit olisivat jotenkin huonoja. Niille kaikille on paikkansa hinta-laatu-toiminnot  kompleksissa.
Mallisarjassa on mylös 80 ja 120MHz mallit.

 • Mikäli satut netistä löytämään jotain hyvin mielenkiintoisia juttuja laitteen ehkä mahdolliseen "muuntamiseen" - no enempää en voi sanoa kuin että - mielenkiintoista. Niiden osalta olet kuitenkin ihan ns omillasi ja omalla vastuullasi. Laitteen sisäinen järjestelmä on Linux.

Tämä malli kuten Siglentin kaikki SDG mallit ovat yhteensopivia Siglent oskilloskooppien erittäin monipuolisen ja BodePlot (SFRA) toiminnon kanssa. Kaikissa nykyisissä Siglentin skoopeissa BP taajuusalueen yläraja on 120MHz (joka on sama kuin tämän SDG2122X malliversion taajuusraja)

Kuten kaikkilla Siglent tuotteilla, myös tällä on luonnollisesti 3v tehdastakuu. Minun myymillä (silloin kun laite on läpäissyt tarkaastukseni) on sen lisäksi 1. vuoden ajalle sellainen lisäturva että mitään muuta ei tarvi kuinb toimittaa se minulle ja hoidan siitä eteenpäin loput ja huollon jälkeen sinulle palautuu laite ehjänä. Siglentin laatu tässä suhteessa on ollut hämmästyttävän hyvä.

Ihan pähkinänkuoressa perusominaisuudet:

Lisää tietoja ja datalehtien yms linkit löytyvät  täältä.

Key Features (kaupan kohde siis 40MHz malli)

- Dual-channel, 40, 80, 120MHz maximum bandwidth, 20Vpp maximum output amplitude, high fidelity output with 80dB dynamic range
- High-performance sampling system with 1.2GSa/s sampling rate and 16-bit vertical resolution. No detail in your waveforms will be lost
- Innovative TrueArb technology, based on a point-by-point architecture, supports any 8pts~8Mpts Arb waveform with a sampling rate
  in range of 1uSa/s~75MSa/s (lue tarkemmin User Manual:sta ja Spesifikaatioista, on jonkin verran monitahoinen asia)

Innovative EasyPulse technology, capable of generating lower jitter Square or Pulse waveforms, brings a wide range and extremely high  precision in pulse width and rise/fall times adjustment.

- Plenty of analog and digital modulation types: AM, DSB-AM, FM, PM, FSK, ASK and PWM
- Sweep and Burst function
- High precision Frequency Counter
- Standard interfaces: USB Device, USB Host, LAN?VXI-11, support U Disk storage and software, upgrading GPIB port is optional
- 4.3” touch screen display for easier operation

 

Channels 2
Signal Output: Sine, Square, Ramp, Pulse, Gaussian Noise. 36 built-in arbitrary waveforms
Vertical Resolution: 16 bit
Lähtötasot:
   1 mVpp ~ 10 Vpp (50? kuorma, ? 20MHz, 1 mVpp ~ 5 Vpp > 20 MHz)
   2 mVpp ~ 20 Vpp (Hi-Z/open, ? 20MHz,  2 mVpp ~ 10 Vpp  >20 MHz)
   DC Offset: ±5 V (50? kuorma), ±10 V (Hi-Z/open)
Sample Rate: 300 MSa/s ja1.2 GSa/s with 4x interpolation *)
Frequency Range Sine: 1 µHz - 40 MHz (olen kuullut huhuja että pikkutempulla 120MHz)
Frequency Range Rectangle: 1 µHz - 25 MHz
Frequency Range Pulse: 1 µHz - 25 MHz
Frequency Range Ramp: 1 µHz - 1 MHz
Frequency Range Arbitrary: 1 µHz - 20 MHz
Frequency Range Noise: >40 MHz (-3db)
Resolution: 1 µHz
Modulations: AM **), DSB-AM, FM, PM, FSK, ASK, PWM
Jos kuormaksi on valittu muu kuin open/Hi-Z silloin taso voidaan asettaa myös tietenkin dBm tasoina. Muulloin vain Vpp, Vrms.

*)  True Arb moodissa ARB aaltomuodon samplenopeus on muuttuva, DDS moodissa kiinteä.
**) AM modulaatio toimii "oikeaoppisesti" eli samoin kuin RF generaattoreissa. Säädettäessä AM modulointisyvyyttä kantoaallon taso pysyy vakiona mutta signaalin peak taso nousee kun modulaatiosyvyys kasvaa. Eli kun AM modulaatiota ajaessa säädät signaalin tasoa säädät kantoaallon tasoa! 

Lisää tietoja ja datalehtien yms linkit löytyvät  täältä.

Laadun varmistamiseksi tarkastan jokaisen laitteen ennen myyntiä, ellet nimenomaan halua että en tee sitä.  Mikäli et halua lainkaan tarkastusta etkä noutaa laite voidaan toimittaa myös suoraan Siglentin Hampurin varastosta UPS standard toimituksena.
MIkäli laitteeseen tulisi takuuvika (todella erittäin harvinaista), yhteys minuun ja avustan mahdollisen takuuhuollon järjestelyissä yhteistyössä valmistajan kanssa. Vikatapauksissa tulee aina ENSIN ottaa yhteyttä jotta saadaan muodostettua sille asianmukainen vikakuvaus. Valmistajan ns tehdastakuu on 3v. EU alueella Siglent määrittää takuunsa tässä.
 

Lisätietoa laitteen TrueArb toimintaperiaatteesta ja kerrottu tarkemmin 1,2GSa/s interpolointitekniikasta..

 

Mukana tulee

Laite, verkkojohto, tehtaan kalibrointitodistus 
Kauppakirja/kuitti takuutietoineen toimitetaan erillään paketti lähetyksestä, hinnan ALV ei ole vähennyskelpoinen.  

Toimitus:

"UPS standard®" suoraan ostajan osoitteeseen.  
     Nouto ei tällä hetkellä toistaiseksi lainkaan mahdollinen.

Maksuehto:  Tilattaessa

Toimitusaika  normaalisti noin 5 - 7  työarkipäivää maksetusta tilauksesta. Toimitus "UPS standard®" mukaisesti.
Joihinkin osiin Suomessa +1pv riippuen UPS logistiikan reiteistä.

Siglent tehtaan oma Euroopan alueen varasto on Saksassa


Laitteeseen ei ole suomenkielistä ohjekirjaa eikä datalehteä eikä käyttöturvallisuuteen liittyvää kirjallista ohjetta. Ostajan on hallittava tässä suhteessa laitteen käyttö joko hallitsemalla englanninkielisen ohjemateriaalin ymmärtämisen riittävästi ja/tai riittävät tiedot muuten. Ostaja vakuuttaa ymmärtävänsä tämän kauppaa tehdessään!
 

Laitteisiin liittyviin kysymyksiin vastaan myös mailitse mielelläni. Älä epäröi kysyä. Alla mailiosoite.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

545 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2022 6:12
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.