Tuote on myyty käyttäjälle vanoldie hintaan 19 €

Kuvaus

Siirtoväen muistomitali, kunto hyvä.

"Karjalan Liitto on myöntänyt siirtoväen muistomitalia vuosina 1969-2011 siirtokarjalaista syntyperää oleville tai heidän lapsilleen. Siirtoväen muistomitalin on lyöttänyt Karjalan Liitto ja sen saantiin ovat oikeutetut luovutetulta alueelta siirtymään joutuneet, joiden kotipaikka oli talvisodan alkaessa 30.11.1939 tai jatkosodan aikana vuosina 1941-44 mainitulla alueella. Mitalin voivat lunastaa edesmenneitten vanhempiensa muistoksi myös heidän lapsensa.

Muistomitalia kannetaan karjalaisjuhlissa, kunniakäynneillä ja isänmaallisissa tilaisuuksissa siirtokarjalaisia yhdistävänä tunnusmerkkinä. Mitalin on suunnitellut karjalainen heraldinen taiteilija Gustaf von Numers ja sen omistuskirjan karjalainen taiteilija Eka Lainio."

Halkaisija n. 3 cm, paino n. 16,34 gr

Kassk. 18

---

Military Memorial Medal, Good Condition.

"The Karelian Federation has issued a commemorative medal for the Transylvanian descendants or their children in 1969-2011. The medal can also redeem their children in memory of their late parents.

Memorial medals are celebrated in Karelian celebrations, honorary visits, and patriotic events as a hallmark of the colonies. The medal was designed by Karelian heraldic artist Gustaf von Numers and its ownership book by Karjalainen artist Eka Lainio. "

Diameter approx. 3 cm, weight approx. 16.34 gr

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2019 21:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.