Kuvaus

Myyn 75 x Canadian Silver Maple 1 oz 2016 kolikoita (kolmeen avaamattomaan ilmatiiviiseen muovituubiin pakattuna, 25 kpl/tuubi). Yhteensä yli 2,3 kg .9999 hopeaa. Kolikot ovat uudenveroisia ja täysin virheettömiä (mallikolikko irrallinen kappale, eli ei tuubista otettu).

Myydään eränä jolloin koko setille muodostuu hintaa esim. 17,00 euron kappalehinnalla 1275 euroa. Sijoitushopeaa on hieman hankala hinnoitella, koska se ei ole Suomessa alv-vapaata (vrt. sijoituskulta). Hankintahintaan vaikuttaa luonnollisesti maailmanmarkkinahinta + ostomaan lisäksi mm. toimitustapa Suomeen. Netistä löytyy paljon tietoa, kuinka hopean kohdalla kannattaa toimia, lähinnä alv:n osalta.

Hopea on tällä hetkellä suhteellisen halpaa, joten nyt on otollinen hetki siirtää pieni osa varallisuuttasi "turvasatamaan", suojaan maailman myllerryksiltä.

Ko. kolikot ovat tunnettavuutensa johdosta likvidi omaisuuserä ja siten helppo realisoida kautta maailman!

Näille on turha odottaa numismaattista arvonnousua. Vastaavasti maailmanmarkkinahinnan heilahdellessa reilustikin, hopea on mielenkiintoinen ja spekulatiivinen arvometalli. Asiaan perehtyneet varmasti ymmärtävät hopean "sijoituksena" ;)

Tuotteen luonteesta johtuen (arvotavara) toivon ostajalta noutoa kotoani Kuusankoskelta, koska esim. postivakuutettu lähetys saa painaa max. 2 kg jolloin kulut olisivat normaalisti 60€ (postivakuutettuna 2x30€ = 60€ ks. Postin hinnasto: https://support.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/kirjepalvelut-fi.pdf ). Lähetys tapahtuu ainoastaan vakuutettuna ja tässä tapauksessa kahtena erillisenä pakettina em. painorajan takia.

Huomioi etusi: Toimituskuluja päivitetty korkeiden postimaksujen johdosta. Nyt kulut kokonaisuudessaan kaupan päälle voittaneeseen huutoon. Noudettaessa hyvitys hinnasta kulujen verran (60€)!

***Tämän päivityksen lisäyshetkellä (8.2.2019) alkaa arbitraasin raja olla jo kohtuullisen lähellä, jonka johdosta en enää pudota tuotteen hintaa, ellei hopean maailmanmarkkinahinnassa tapahdu radikaalia heikkenemistä. Kannattaa verrata hopean ulosmyynti ja takaisinosto hintoja, joissa on huomattava ero alv:n ja preemion takia. Tähän hintaan vastaavaa tuotetta on vaikea löytää. Esim Virosta itse haettuna saman kolikon myyntihinta on lähes tarkalleen 2€ korkeampi/kappale 75 kpl:n eränä!***

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 170 €
Sulkeutuu 1 vrk 7 h 43 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 1 170 € Sulkeutuu 1 vrk 7 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.2. klo 7:58
Käyttäjä on poistanut kysymyksen.
20.2. klo 7:58
Käyttäjä on poistanut kysymyksen.
13.2. klo 1:32

Kiitos tarjouksestasi, mutta valitettavasti en voi enempää joustaa hinnasta, ainakaan tämänhetkisellä hopean hintatasolla. Ystävällisin terveisin; Pasi L.