Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Pentti Rasinkangas: OSUVAT LASTENLAULUT. Mukana myös Ohilyönti, Loiskis, Tanja Salonen. Sävellykset ja sanoitukset: Pentti Rasinkangas. 2003 Edel Records Finland Oy. Ehjä CD-levy ehjässä kotelossa.

1.  Ohilyönti: Meidän uusi vauva (1:50)

2.  Pentti Rasinkangas: Mahtava myrskysää (3:22)

3.  Ohilyönti: Mamma Miau (2:12)

4.  Tanja Salonen ja Loiskis: Mennään hiljaa (3:43)

5.  Ohilyönti: Markan possu (3:14)

6.  Tanja Salonen ja Loiskis: Eläintarhassa tapahtuu (2:50)

7.  Loiskis: Lennäpä lintu (2:17)

8.  Ohilyönti: Hei hurraa hurraa hurraa hurraa hei (3:26)

9.  Loiskis: Lennä leija nyt kun tuulee (3:00)

10. Ohilyönti: Kanalomamatka (2:48)

11. Tanja Salonen: Liikkeestä keijun siipien (3:33)

12. Ohilyönti: Kuningas, henkselit ja Ahti (2:59)

13. Ohilyönti: Nikkolopa kaniini (2:27)

14. Loiskis: Silakan ylistys (2:04)

15. Tanja Salonen: Oon, äiti, pieni lintu vain (2:01)

16. Ohilyönti: Arvaas (3:03)

17. Ohilyönti: Aakkoslaulu (1:34)

Vuonna 1995 Lastenkulttuurin Valtionpalkinnon saanut jyväskyläläinen Pentti Rasinkangas ja Ohilyönti-orkesteri tekee omaa uutta lastenmusiikkia tai oikeastaan koko perheen musiikkia, sillä sävellykset, sanoitukset, sovitukset ja esittäminen pyritään tekemään monitasoisiksi, niistä pitäisi löytyä jotain kaiken ikäisille. Pentti Rasinkankaan laulut ovat etupäässä hauskoja, mutta sisältävät myös vakavampaa asiaa mm. erilaisuudesta ja suvaitsevaisuudesta. Musiikissa on piirtoja rytmimusiikista maailman eri kolkilta, tuulahduksia kansanmusiikista, etnomusiikista, ailahdus jatsia; on sekä kauneutta että svengiä. Vuonna 2005 Salon Lastenlaulufestivaali nimesi Pentti Rasinkankaan Vuoden Säveltäjäksi. Vuodesta 1986 ammattimaisesti toiminut orkesteri esiintyy nykyisin n. 200 kertaa vuodessa koko perheen konserteissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Orkesteri on julkaissut 12 levyä ja muutaman kokoelman. Orkesterilla on myös ruotsin- ja vironkielinen ohjelmisto. Ohilyönti: Pentti Rasinkangas laulu, akustinen kitara, Petteri Pitkänen haitari, koskettimet, Tommi Lievemaa sähkökitara, laulu, Sami Varvikko basso, laulu.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis on jyväskyläläinen lastenmusiikkia esittävä ammattiorkesteri. Sen taiteellisena johtajana toimi 2001-2010 asti Pentti Rasinkangas, jonka seuraajaksi valittiin Erkki Okkonen. Orkesterin kapellimestari on Pekka Nättinen, jonka lisäksi vakiokokoonpanossa esiintyvät Jarmo Kivelä, Tomi Nurmi ja Erkki Okkonen. Lisäksi orkesterissa esiintyy usein vierailevia artisteja. Loiskis kiertää esiintymässä ympäri Suomea ja lähinaapureissa, vuosittain soitetaan ja lauletaan noin 150 konserttia ja ohjataan musiikkityöpajoja.

 

2. SIKSI MINÄ MYÖHÄSTYIN KOULUSTA. Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Jyväskylän ammattiopiston musiikin opiskelijat. 2007 CD-Media Finland Oy. Ehjä CD-levy ehjässä kotelossa. Kokonaiskesto 35 minuuttia.
Levyllä on 14 keskisuomalaista lastenlaulua Jyväskylän ammattiopiston kuorojen ja jousisoittajien sekä Loiskiksen ja vierailijoiden esittämänä. Levyllä on mukana 11 keskisuomalaisen nykysäveltäjän lauluja, pääosan lauluista on sovittanut Tony Elgland. Solisteina laulavat Aleksandra Juoperi, Piritta Järvinen, Emilia Lehtonen, Anniina Pantsu ja Samuli Souru. Kuoroa johtaa kuoronjohdon lehtori Ülle Kenner ja jousisoittajia kapellimestari Kait Kenner.

1. Kevätpäivän tasaus, sävel Jarmo Kievelä, sanat Pekka Nättinen
2. Siksi myöhästyin koulusta, sävel Tony Elgland, sanat Jukka Itkonen
3. Rakennustyömaalla vilisee, sävel Ville Ojanen, sanat Pentti Rasinkangas

4. Merimies on erimies, sävel Pekka Nättinen, sanat Heikki Salo
5. Hämähäkin häät, sävel Ykä Mattila, sanat trad.
6. Delce far niente, sävel Juha Holma, sanat Lauri Pohjanpää
7. Luurankotanko, sävel ja sanat Peter Ohls
8. Navan pudotus, sävel ja sanat Markku Rinta-Pollari
9. Pöllörock, sävel Ykä Mattila, sanat Ykä Mattila ja Matti Kontio
10. Zorro, sävel ja sanat Pentti Rasinkangas
11. Suuret seikkailijat, sävel Leena Pyylampi, sanat Sari Kanala
12. Uinu nukke pieni vierelläin, sävel ja sanat Pentti Rasinkangas
13. Tähdillä napitan kuutakin, sävel Esa Markku Juutilainen, sanat Jukka Itkonen
14. Kun laulun laulaa äiti maa, sävel ja sanat Pentti Rasinkangas

"Rikkaat taustat, Ülle Kennerin luotsaama innostunut laulumeininki sekä luontevasti tyylilajeja ja soittimia esiin tuovat sovitukset kestävät kuuntelukäyttöä. Keskisuomalaisten säveltäjien ideoihin on liitetty sopivasti kotoisia etnomausteita ja vaikutteita eri puolilta maailmaa. Lasten laulamina tarinoissa on erityistä kotiuskottavuutta. Lopputulos huokuu nykyarjen kansainvälisyyttä ja rakentaa siltaa kuulijasukupolvien välille... Ryhdikäs kokonaisuus hellyttävine ja herkkine sooloineen jättää hyvän mielen." - Helvi Kangas, Keskisuomalainen

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 16 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 67 vrk 16 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.