Kuvaus

Kuvan Blu-ray -boksi suomitekstein 

 

Silta / Bron / Broen IIII (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Lähes kaksi vuotta myöhemmin...

Nainen murhataan raa’asti Pepparholmenin sillan perustuksilla. Uhri tunnistetaan Kööpenhaminan maahanmuuttoviraston johtaja Margrethe Thormodiksi, joten motiivi saattaa liittyä skandaalinhakuisuuteen ja hiljattain julkisuutta saaneeseen karkoitukseen, joka kosketti Margretheä henkilökohtaisesti. Henrik Sabroe alkaa tutkia makaaberia murhaa yhdessä tanskalaisen kollegansa, Jonas Mandrupin, kanssa.

Henrik kaipaa työparia ja ystäväänsä Saga Norénia, joka istuu Ystadin naistenvankilassa tuomittuna äitinsä murhasta. Henrik käy tapaamassa häntä niin usein kuin voi, toivoen saavansa Sagalta apua uuden tapauksen kanssa, mutta Saga huomauttaa, ettei ole enää poliisi, eikä näin ollen voi auttaa. Sama pätee Henrikin lasten katoamistapauksessa; Saga ei auta ja Henrik on vähällä luopua etsinnöistä...

Viimeinen tuotantokausi osuu niin Sagaa kuin Henrikiäkin vyön alle, heidän erityinen keskinäinen suhteensa asetetaan kovalle koetukselle - ja jälleen menneisyyden tapahtumat muistuttavat itsestään tavalla, joka muuttaa molempien elämän lopullisesti ennen kauden loppua.

Pääosissa: Sofia Helin, Thure Lindhardt

Valmistusvuosi: 2018

Kesto: noin 8 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 19 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 1 vrk 19 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.