Kuvaus

[0516]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN HYVÄSSÄ  ISKUSSA OLEVA  kovakantinen ensipainos SIMO RALLLIN / LAURI TÄHKÄ & ELONKERJUUN diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.

SIMO RALLI: Ralli radalla

”Toivottavasti saan kirjoittelullani edes yhden maakuntapuritaanin sekaasin ja vanhat kunnon nurkkakuntalaaset joukolla barrikaadeille. Vähä niin kuin bändinä ollaan saatu Suomen rokkipoliisit hämilleen soittamalla Teuvan murtehella rokkenrollia massoille.”

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen kitaristi Simo Ralli on armoitettu sanailija ja positiivinen provokaattori. Vuorotta ahkeroivan rokkityöläisen ja maanviljelijän luulisi viettävän hätäästä elämää, mutta kaiken keskellä hän ehtii myös istahtaa miettimään asioita ja kirjaamaan ajatuksiaan ja havaintojaan muistiin. Nyt näitä tekstejä on koottu kirjaksi.

Ralli radalla koostuu Ilkassa ja Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-liitteessä julkaistuista kolumneista sekä keikkapäiväkirjan muistiinpanoista. Tien päältä ja talikon varresta kajahtaa raikkaita ja reippaita julkilausumia, jotka tuulettavat kaikkea mihin koskevat. Tämä mies ei naraja, vaan jos on jotain valittamisen aihetta niin aina on myös korjausehdotus – yleensä tietysti sellainen mitä ei hyvällä katsota.

Luova hulluus, terve maalaisjärki ja elämäntapaoptimismi antavat tahdin Rallin riemukkaalle retoriikalle.

Simo Ralli on Elonkerjuun kitaristi ja teuvalainen maanviljelijä, joka tekee kaikkensa salmiakki-vinoneliön ja suomalaisen mallasohratuotannon eteen.

”Rallin teksti on elävää ja sujuvaa, murteelle on annettu sopivasti tilaa. (…) Rallin aiheet ovat hyvinkin maanläheisiä. Perusarvoja kunnioittavana maanviljelijänä Rallin kommentit ja kärjistykset ovat tervettä luettavaa kaupunkien kermaperseille. (…) Ralli kertaa aiheita laajalla kaarella ja paikallisluonteestaan huolimatta yleis-kansallisesti. Rokkari on pelastamassa Itämereä, laihoille esitetään lisäveroa, ihmetellään pimeän vuodenajan lainalaisuuksia ja luonnollisesti osansa saa lama-vouhotus. Rallilla on sana hallussa ja maalaisjärki päässä. (…) Ralli Radalla tasapainottelee osuvasti rokkielämän ja maaseudun arjen välillä. Rallin jutuissa on reilusti vanhan kansan viisautta ja järkipuhetta, ilman osoittelevaa otetta tai ”kyllä minä tiedän” -asennetta. Jatkoa seuraa varmasti! – J. A. Kaunisto, Mesta.net

”– Tykkään sanoa asiat suoraan ja kaunistelematta. Oon sitä mieltä, että jos valittaa ja vänkää, tilalle pitää antaa aina parempi vaihtoehto. (…) Ralli katsoo olevansa etuoikeutettu siksi, että on päässyt ilmaisemaan itseään lehtien palstoilla ja nyt kansien välissä.” – Ilta-Sanomat

”Ralli noteeraa Suomen muuttumista ja on pienen ihmisen ja paikallisten kuppiloiden puolella koko maan vallanneita ABC-torneja, kansalaisista kaikonneita päättäjiä ja hillitöntä tehokkuusajattelua vastaan. Yrittäjähenkinen mies ideoi pelloilleen yksityisiä hautuumaita kirkosta eronneiden tarpeisiin ynnä kaavailee ihmisten vapautusrintaman iskua. Aktivistien ensimmäinen filmi näyttäisi Tangomarkkinoita, joille on sullottu 30.000 ihmistä. Mitä eläintensuojeluun tulee, Rallilla on lukijoille kysymys: oletteko ihmetelleet, mihin kaikki vastasyntyneet kukkopojat joutuvat? Niitähän syntyy yhtä paljon kuin kanoja.” – Pirkko Kotirinta, Helsingin Sanomat

1. painos

LIKE

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2010


VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 69 vrk 9 h 45 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 69 vrk 9 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.