Kuvaus

Simpsonit Backstage Pass  (DVD)

 

Alkuperäisnimi:  The Simpsons Backstage Pass

 

MUSAA JA KEPPOSIA!

Kanuunanruokaa
Homer pelkää ettei hän pysy ajan hengessä mukana, joten hän ostaa liput "Hullabalooza" -musiikkifestivaaleille. Yritys joukkoon sulautumisesta epäonnistuu, eikä uusi sukupolvi hyväksy Homeria sekaan. Friikki-onnettomuuden seurauksena Homer päätyy - kaikesta huolimatta - bändien kanssa kiertueelle.

Kaksi kaupunkia
Homer on raivoissaan uudesta postitoimipaikkanumerosta, ja ottaa tehtäväkseen jakaa kaupungin kahtia. Nimittäen itsensä länsipuolen pormestariksi, Homer julistaa sodan itää vastaan. Mutta kun "The Who" on tulossa konsertoimaan itäpuolelle, on Homerin saatava yhtye omalle puolelleen.

Homerin kvartetti
Homer muistelee kulta-aikaansa 80-luvun puolivälissä - aikaa jolloin hän johti listojen kärjessä keikkunutta ilmiötä nimeltä "The Be Sharps". Yhtyeen meteoriittinen menestys oli kuitenkin lyhyt, ja Homer saa tärkeän opetuksen perhearvoista ja fanien vaihtelevasta uskollisuudesta.

Oton seikkailut
Nähtyään "Spinal Tap" -konsertin, Bart päättää ryhtyä "hevariksi". Homer ja Marge ostavat Bartille kannustukseksi kitaran. Otto esittelee taitojaan Bartin kitaralla, ja aiheuttaa koulubussin myöhästymisen. Seurauksena Oton on muutettava Simpsoneille asumaan.

Sisältää myös:
Koosteen: Oton parhaat hetket

 

Näyttelijät
Dan Castellaneta
Julie Kavner
Nancy Cartwright
Yeardley Smith
Harry Shearer
Hank Azaria

 

 

Kesto
88 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja


S/T

R2

Suomikannet

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 83 vrk 1 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 83 vrk 1 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.