Kuvaus

Kaikki oululaiset muistavat vuodesta 2021 ainakin kaksi asiaa: joulukuun lumipyryt sekä Leo "Leijona" Kettusen muuton takaisin Ouluun. Riitta ja Antti Koivu, Oulun Karjasillalla asuvat kaksoset, muistavat tuosta vuodesta ennen kaikkea sinisen pallon; he myös tietävät - paremmin kuin useimmat muut - mitä silloin todella tapahtui heidän kotikaupungissaan...
Leo Kettunen on Oulussa syntynyt ja kasvanut maailmankuulu jääkiekkoilija ja liikemies, ihmeellisen Kutrix-shampoon keksijä. Leo ja Selina ja Selinan poika Urri asettuvat asumaan Onnelan huvilaan Karjasillan kaupunginosaan. Kun Riitta ja Antti tutustuvat Urriin, he joutuvat seikkailun pyörteisiin, sillä Urri väittää, ettei Selina ole hänen äitinsä, ja että Selina ja Leo ovat kaapanneet hänet Silvaniasta Maa-planeetalle!

Sininen pallo on Marja Aapalan toinen julkaistu teos. Ensimmäinen, saturomaani Selma ja Ultramariinin puutarha, ilmestyi vuonna 2004.

HUOM! HUOM! Kohde voidaan myös sulkea etuajassa. Mikäli haluat että kohde suljetaan etuajassa, laita viestiä tai laita kommentti kysymys-osioon.

Tutustu myös uudistettuun verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 12 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 31 vrk 12 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.