Kuvaus

[AC0716]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA nidottu painos Pentti Saarikosken diggareille.


Sirkka Garam: Veljeni Pentti

Pentti Saarikoski sisaren silmin

Kirjailija Pentti Saarikosken elämä oli kiihkeää etsimistä, ankaraa työtä, kuluttavaa yksityiselämää, levotonta vaellusta, yksinäisyyttä ja kirjallista neroutta.

Sirkka Garam ei kirjoita siitä Saarikoskesta, jonka löydämme kirjallisuushistorian lehdiltä. Hän kirjoittaa veljestä, etsijän ja kyselijän tietä kulkevasta pojasta. Sisaren muistelua elävöittää muun muassa veljen kanssa käyty kirjeenvaihto

1. taskukirjapainopainos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2007

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80 e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 92 vrk 1 h 48 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 92 vrk 1 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.