Kuvaus

rannekoru, amatsoniitti, kolmoskuvan toinen vasemmalta, kolmoskuvan kivet vasemmalta oikealle: lapis lazuli, amatsoniitti, vihreä aventuriini, puuakaatti, malakiitti, vihreä jade, turkoosi

Joustolankaan pujotettu rannekoru, amatsoniittisirut. Pujotettu erittäin kestävään silikonijoustolankaan. Pituus n. 16-20 cm. paino n. 16 g. Koruja on neljä kappaletta. Hinta koskee yhtä ranneketta. Pituudet vaihtelevat hieman, joten ilmoita pituustoiveesi. Mikäli toivot jotain muuta pituutta, voin valmistaa sellaisen, jos materiaalia löytyy.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki. Sirurannekkeissa on luonnollisesti hieman värivaihtelua riippuen siruerästä.
Saat jokaisen rannekkeen organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Amatsoniitti (engl. Amazonite) on sinertävä tai vihertävä kivi. Nimensä se on saanut Amazonin alueelta löytyneistä kiteistä. Maailman parhaat amatsoniitit löytyvät kuitenkin nykyisen Venäjän alueelta sekä USA:sta. Amatsoniitti kuuluu maasälpämineraaleihin. Se on yleensä läpinäkymätöntä, joskus läpikuultavaa ja harvoin läpinäkyvää. Amatsoniitin kovuus Mohsin asteikolla on 6-6,5. Pinta on lasikiiltoinen. Amatsoniittia pidetään neitsyen ja vesimiehen onnenkivenä.
Katso myös muut tuotteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 11 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.