Kuvaus

rannekoru, kyaniitti, kakkoskuvan kolmas oikealta. 
Joustolankaan pujotettu rannekoru, kyaniittisirut. Pujotettu erittäin kestävään silikonijoustolankaan. Pituus n. 16-19 cm. paino n. 8 g. Koruja on kolme kappaletta. Pituudet vaihtelevat hieman, joten ilmoita pituustoiveesi. Mikäli toivot jotain muuta pituutta, voin valmistaa sellaisen, jos materiaalia löytyy. Hinta on yhden rannekkeen hinta. Huom. ainakin omalla näytölläni korun värisävy on sinisempi kuin se todellisuudessa on. Väri on vihertävän sininen.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki. Sirurannekkeissa on luonnollisesti hieman värivaihtelua riippuen siruerästä.
Saat jokaisen rannekkeen organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Kyaniitti (engl. kyanite, cyanite) on alumiinisilikaattimineraali. Se on saanut nimensä vanhasta kreikkalaisesta sanasta, joka tarkoittaa tumman sinistä. Sen kiteet ovat pitkiä ja sälöisiä, mikä vaikeuttaa sen hiomista korukiviksi. Sitä käytetään teollisuudessa kuumuutta kestävien keraamisten tuotteiden valmistukseen. Kyaniitin väri on useimmiten sinertävä, tumman sinivihreästä vaalean siniseen. Joissain varianteissa mangaani aiheuttaa keltaisen värin. Korukivet ovat yleensä joko läpinäkyviä tai läpikuultavia. Kyaniitin kovuus Mohsin asteikolla on 4,5-7. Kiteiden pitkittäissuunnassa kovuus on pienempi ja toisessa suunnassa suurempi. Kyaniitti on pinnaltaan lasi- tai helmiäiskiiltoinen.

Katso myös muut tuotteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 11 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.