Kuvaus

rannekoru, puuakaatti, kakkoskuvan keskimmäinen, kivet vasemmalta oikealle :lapis lazuli, amatsoniitti, aventuriini, puuakaatti, malakiitti, vihreä jade, turkoosi
Joustolankaan pujotettu rannekoru, puuakaattisirut. Pujotettu erittäin kestävään silikonijoustolankaan. Pituus n. 18-21 cm. paino n. 15 g. Pituudet vaihtelevat hieman, joten ilmoita pituustoiveesi. Mikäli toivot jotain muuta pituutta, voin valmistaa sellaisen, jos materiaalia löytyy.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki. Sirurannekkeissa on luonnollisesti hieman värivaihtelua riippuen siruerästä.
Saat jokaisen rannekkeen organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Akaatti (engl. agate) kuuluu kvartsimineraaleihin. Se on tuliperäinen mineraali ja syntytapansa vuoksi usein raidallista. Se saattaa esiintyä ns. geodeina eli ontelomaisina kiteytyminä, joiden sisällä voi olla muita kvatsimuunnoksia kuten vuorikiteitä, savukvartsia tai ametistia. Korukivinä käytetään erilaisia raidallisia, kirjavia ja värillisiä akaatteja. Jalokiveksi hiotun akaatin pinta on vahakiiltoinen, ja se on suhteellisen kova (kovuus Mohsin asteikolla 6,5-7). Horoskooppikivenä akaatti on vaa'an sekä toukokuussa syntyneiden onnenkivi.
Katso myös muut tuotteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 21 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 2 vrk 21 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.