Kuvaus

rannekoru, rubiini-zoisiitti (kakkoskuvan alin)

Joustolankaan pujotettu rannekoru: rubiini-zoisiitti -sirut ja 4 mm hopeanväriset stardust-metallihelmet. Pituus n. 17-19 mm. paino n. 14 g. Metalliosat ovat nikkelittömiä. Osta yksi tai useampia, yhdistele makusi mukaan.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki. Sirurannekkeissa on luonnollisesti hieman värivaihtelua riippuen siruerästä.

Saat jokaisen rannekkeen organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Zoisiitti (eng. zoisite) on epidoottiryhmän silikaattimineraali. Se voi olla sinistä, violettia, vihreää, ruskeaa, pinkkiä, keltaista, harmaata tai väritöntä. Läpinäkyvää zoisiittia käytetään jalokivenä. Tansaniitti on zoisiitin sininen muunnos. Vihreä zoisiitti sisältää usein rubiinikiteitä. Tätä muunnosta kutsutaan myös anyoliitiksi. Se on yleensä läpinäkymätöntä, mutta käytetään korukivenä kauniiden väriensä vuoksi. Zoisiitti on lasikiiltoista, ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 6-7.

Katso myös muut kohteeni!

Huom. jos tarvitset eri mittaisen rannekkeen, voin valmistaa sellaisen Sinulle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 19 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.