Kuvaus

rannekoru, aventuriini, kolmoskuvan toinen oikealta, kolmoskuvan kivet vasemmalta oikealle: lapis lazuli, malakiitti, amatsoniitti, sammalakaatti, kalsedoni, aventuriini 2, kyaniitti

Joustolankaan pujotettu rannekoru, vihreät aventuriinisirut. Nämä sirut ovat suurempia ja tasakokoisempia kuin toinen aventuriinierä. Kivissä näkyy myös aventuresenssina tunnettua kidemäistä säihkettä. Pujotettu erittäin kestävään silikonijoustolankaan. Pituus n. 16-21 cm. paino n. 17 g. Koruja on kolme kappaletta. Pituudet vaihtelevat hieman, joten ilmoita pituustoiveesi. Mikäli toivot jotain muuta pituutta, voin valmistaa sellaisen, jos materiaalia löytyy.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki. Sirurannekkeissa on luonnollisesti hieman värivaihtelua riippuen siruerästä.
Saat jokaisen rannekkeen organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Aventuriini (engl. aventurine) on kvartsipitoinen kivilaji. Se on heikosti läpikuultavaa ja sille tyypillistä ovat kiven sisällä kiiltävät tai heijastuvat mineraalihiput. Tätä aventuriinin ominaisuutta jäljittelee keinotekoinen korukivi, kultakivi, jossa on kimaltavia hippuja ruskean, sinisen tai vihreän lasimassan sisällä. Aventuriini on vihreää, oranssia, ruskeaa, keltaista tai harmaata. Aventuriini on hieman pehmeämpää kuin puhdas kvartsi (kovuus Mohsin asteikolla 6,5). Horoskooppikivenä aventuriini on härän ja ravun onnenkivi.

Katso myös muut tuotteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 12 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.