Kuvaus

Sitoutumisen alkeet (DVD) uusi ja muoveissa.

Neliosainen sarja kertoo Keskisten perheen erilaisista ongelmista.

Ikääntyvä, autokorjaamon omistava isä, Urpo (Sulevi Peltola), on alkoholisoitunut vaimonsa kuoleman jälkeen, vaikka pystyykin useimpina aamuina tulemaan töihin vichyveden voimalla. 

Urpon tyttäret ovat keskenään hyvin erilaisia: isosisko Mirka (Anni-Kristiina Juuso) on viisivuotiaan kehitysvammaisen pojan yksinhuoltajaäiti ja työskentelee mekaanikkona isänsä autokorjaamolla. Pikkusisko Janita (Malla Malmivaara) on kevytkenkäinen nuori nainen, joka elää yli varojensa ja lentääkin lopulta ulos asunnostaan, joutuen muuttamaan takaisin isänsä luo.

Mirkan arki muuttuu, kun hän yhtenä iltana päätyy samaan sänkyyn erään mukavanoloisen ja -näköisen miehen kanssa, joka tosin seuraavana aamuna kertoo seurustelevansa. Kun Mirka on sitten viemässä Vili-poikaansa (Samuel Shipway) uudelle puheterapeutille, onkin pojan uusi puheterapeuttitäti sittenkin setä ja tuo samainen mies, Reko (Kai Vaine). 

Aluksi Mirkan kaunat Rekoa kohtaan riittävät syyksi etsiä toinen puheterapeutti, mutta lopulta hän päättää kuitenkin viedä poikansa Rekon luo. Hyvin nopeasti Mirkan ja Rekon välille kehittyy suhde, jossa kummallakin osapuolella on huomattavia vaikeuksia pystyä sitoutumaan. Samanaikaisesti Janita puolestaan tutustuu Kosti-nimiseen hakkerinörttiin (Tuomas Uusitalo), joka kehittää sairaan ihastuksen Janitaan. 

Ohjaus: Juha Rosma

Käsikirjoitus: Pekko Pesonen

Näyttelijät: Sulevi Peltola, Anni-Kristiina Juuso, Malla Malmivaara, Anni-Kristiina Juuso, Kai Vaine, Samuel Shipway, Tuomas Uusitalo, Ilkka A. Jokinen, Seppo Toivonen, Karoliina Blackburn, Elisa Piispanen, Asko Sahlman

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: 3 h 8 min

Kuva: Widescreen 16:9

Ääni: Suomi - Dolby Digital 

Tekstitys: Suomi (ohjelmatekstitys)

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

14,90 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 11 h 30 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 1 vrk 11 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.