Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Nick Cassidy (Dolph Lundgren), etsivä New Jerseystä, matkustaa Bangkokiin, jossa hän liittyy thaimaalaiseen etsivään Tony Vitayakuihin (Tony Jaa) jahdatakseen Viktor Dragovicia (Ron Perlman) ja tuhotakseen tämän ihmiskauppaverkoston. Nick tappoi erehdyksessä Dragovicin pojan operaatiossa New Jerseyn telakoilla, ja Dragovic vastasi yrittämällä tappaa Nickin ja hänen perheensä.

Kuin ihmeen kaupalla Nick selvisi raa’asta hyökkäyksestä, mutta hänen vaimonsa ja tyttärensä kuolivat. Kosto päämääränään Nick ja Tony kulkevat ristiin rastiin Bangkokin alamaailmaa etsiessään vaikeasti löydettävää Dragovicia. Samaan aikaan FBI:n agentti Eddie Reed (Michael Jai White) lähetetään hakemaan Nick kotiin. Seuraavassa ristitulessa Nickin on päätettävä, ketkä hänen todelliset liittolaisensa ovat.

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,30 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,60 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.7.2021 18:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.