SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! Toimituskulut postilaatikkoon tai -luukkuun on nykyään 4,90€. - Lähetystä voi seurata.

Toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen 5,90€ (nouto Postista) ja yli 50€ ostoksiin 0€.

NOUDOT SOVITTAESSA VAIN ARKENA MA-PE KLO: 16-17

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN 4xDVD > JAKSOISSA ON SUOMITEKSTIT
Kuntoarviot levyille = [9+,9½,10-] > Tästä on lisätietoja sivun lopussa.
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka Posti on pääasiassa tuonut n. 2-3 arkipäivässä postituspäivästä perille. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Amazing Stories - Steven Spielbergin Hämmästyttävät tarinat  - 4 DVD BOKSI

24 jaksoa

Steven Spielbergin kehittelemää sarjaa esitettiin myös Suomen TV:ssä 80- ja 90-luvulla. Itsenäisissä tarinoissa nähdään niin fantasiaa, kauhua kuin sci-fiäkin. Sarja sai 12 Emmy-ehdokkuutta ja voitti 5.

Astu Spielbergin yliluonnolliseen maailmaan Hämmästyttävien tarinoiden ensimmäiselle tuotantokaudelle. Sarja perustuu löyhästi 40- ja 50-luvuilla ilmestyneen scifi-lehden huimiin tarinoihin. 

Spielberg oli aktiivisesti mukana sarjan tuotannossa ohjaamalla monta jaksoa ja vastaamalla useimpien jaksojen käsikirjoituksista.

Spielbergin myöhemmistä elokuvista tuttuja teemoja käsitellään jo tässä sarjassa. Sarjassa on mukana Hollywoodin tähtiä niin näyttelijöinä kuin tekijätiimissäkin.

Kesto: 9 h 48 min

Tekstitys: Suomi

Kieli: Englanti

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D68) 22072021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 45 vrk 6 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 45 vrk 6 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.