SIISTIT LEFFAT
Linkistä lisätietoja ostamiseen: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Yli 50€ ostokset postipaketilla (NOUTO POSTISTA) Manner-Suomeen ilman toimituskuluja!

HUOMIO! - Nyt on mahdollista ostaa kirjelähetys 4,90€:n toimituskuluilla n. 2-3 arkipäivässä ja seurannalla kotiin

Kuvaus

[KLIKKAA TÄSTÄ, JOS HALUAT LISÄTIETOJA OSTAMISEEN]
KUVIEN DVD > UUSI-MUOVEISSA! > KANSISSA JA JAKSOISSA ON SUOMITEKSTIT
***************************
(2) POSTITUSKULUT MANNER-SUOMEEN:
 Tämän myyntikohteen hintaan lisätään postituskulut 4,90€. Lähetys saapuu postiluukkuun tai -laatikkoon jonka toimitusaika on n. 2-3 arkipäivää postituspäivästä. Lähetystä on mahdollista seurata netistä ja, jos sinulla on OmaPosti käytössä, niin lähetyksen tiedot näkyvät myös siellä. HUOMAA!  4,90€ postituskuluilla voi ostaa myös toisen tuotteen, jos toisessakin myynti-ilmoituksessa on merkintä (2) POSTITUSKULUT
***************************
HUOM! Jos VALIKOIMASTA ostaa tuotteita yli 50 eurolla tai myyntikohteen jonka hinta on yli 50 euroa, niin silloin hinta sisältää toimituskulut postipaketilla Manner-Suomeen. Lähetys on noudettava ostajan lähipostista, tai sovittaessa jostain Postin automaatista 7 vrk kuluessa lähetyksen saapumisesta.
***************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Neon genesis evangelion. Collection 0:6 - DVD

Sisältää jaksot 18-20

Bersek!!!

Uuden Evan ensimmäinen kokeilu muuttuu katastrofiksi, sillä jättimäinen biohumanoidi tulee hulluksi ja alkaa raivota! Kun Asuka ja Rei epäonnistuvat yrityksessään pysäyttää hullu hirviö, Shinjin on kohdattava se yksin yksikössä 01. Mutta hänen säälinsä pedon sisään ansaan jäänyttä kanssaihmistä kohtaan koituu hänen tuhokseen! Kun Gendo päästää valloilleen yksikkö 01:n automaattiohjauksen hirmuiset voimat, käy kauhistuttavan selväksi, että Evat ovat paljon muutakin kuin vain koneita.

2003

Kesto: 75 min

K11

*************
Tästä klikkaamalla voi hakea eri hakusanoilla SIISTIT LEFFAT tuotteita
*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. UUSI on aina muoveissa ja jos suojamuovissa on tarrasta tai kansissa painauman jälkiä, olen ne kertonut ilmoituksessa.

Kuntoarviot "karkeasti" levyissä:
[10] = Ei mitään jälkiä. [10-] = 1-2 hyvin minimaalista jälkeä. [9½] = 3-4 pientä jälkeä [9+] = 5-6 pientä jälkeä. [9] = 7-8 pientä jälkeä. Jne, jne. Näitä on vaikea suoraan luetteloida jälkien mukaan, kun jälkiä voi olla eri kokoisia tai ym nuhrua, mutta tuossa karkeasti lueteltuna. Karkeasti tarkoittaa, että niissä levyissä saattaa olla vähemmän tai enemmän jälkiä, mutta nuo 10 ja 10- kyllä hyvin pitävät paikkansa. Missään tuotteissani jäljet eivät kuitenkaan ole niin isoja, ettei tallenne toimisi ehjässä toistolaitteessa, joka on sitä varten tehty.
***************************

D39 (29062023)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Sulkeutuu 23 vrk 16 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 23 vrk 16 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.